Miss Nederland 2021: dit is wanneer Denise Speelman haar opvolger kroont

En jij kan de finaleshow bijwonen.

Miss Nederland Denise Speelman

Nog niet zo lang geleden zagen we hoe Denise Speelman Nederland vertegenwoordigde in het Amerikaanse Florida tijdens de Miss Universe-verkiezing. Inmiddels is het voor de beauty tijd om het stokje door te geven aan de volgende Miss Nederland.

Finaleshow

Op zondag 29 augustus zal Denise haar opvolger tijdens een spannende finaleshow kronen. Tijdens de finaleshow op het mediapark in Studio 21 te Hilversum zullen negen stunning, jonge vrouwen laten zien wat hun authenticiteit, persoonlijke expressie en talenten zijn. Hier zal duidelijk worden wie de opvolger wordt van niet alleen Denise, maar ook voorgaande winnaars zoals Jessie Jazz, Zoey Ivory en Sharon Pieksma.

Tijdens de finale stellen de negen finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laat een aantal finalisten hun talenten zien. Niet alleen wordt de show een feestje door de negen prachtige vrouwen, ook wordt de avond gevuld met live-entertainment van diverse artiesten zoals Patricia van Haastrecht, Valerie Curlingford en Dwight Dissels.

Finaleshow bijwonen

De presentatie van de show is in handen van Bart Ettekoven en Zoey Ivory. Daarnaast worden de ladies beoordeeld door prominente juryleden zoals William Rutten, Monique Westenberg en Monique Collignon. Zij zullen bepalen welke finalist het komende jaar de felbegeerde titel Miss Nederland 2021 mag dragen. De nieuwe Miss zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de 70ste Miss Universe verkiezing in Eilat, Israël die in december zal plaatsvinden.

Lijkt het je leuk om de Finale Miss Nederland 2021 op zondagavond 29 augustus in Studio 21 bij te wonen? Kaarten zijn te koop via Ticketpoint voor €25,00. Let's go!

Lifestyle
  • Grazia
  • William Rutten