Dit is hoe Denise Speelman zich voorbreidt op de Miss Universe verkiezing

Op 16 mei strijdt de beauty om de felbegeerde titel.

Denise Speelman

Het was niemand minder dan Denise Speelman die de titel Miss Nederland in 2020 in de wacht sleepte. Op dat moment wist zij al dat zij in het voorjaar van 2021 zou strijden om de begeerde internationale titel Miss Universe. En die verkiezing breekt binnenkort al aan.

Voorbereidingen

Zondag 16 mei is het zover, dan vindt de internationale Miss Universe verkiezing plaats. Denise vertrekt speciaal voor de verkiezing naar Hollywood, waar alle kandidaten zich verzamelen. Dit gaat op een veilige, verantwoorde manier, waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Ondanks dat Denise een lange tijd moest wachten tot de grote finale, zat ze in de tussentijd niet stil. De beauty heeft zich in de tussentijd gestort op catwalktraining, personal training en (re)presentatietraining. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan verschillende campagnes en verscheen ze in verschillende magazines. Zo werd ze voor Beau Monde in de vaste make-overrubriek omgetoverd tot Gwen Stefani en showde ze haar gevoel voor humor in de Heel Holland Kakt-kalender van BNNVARA.

Miss Universe

Na maandenlang keihard werken zal Denise op 6 mei vanaf Schiphol vertrekken naar de Verenigde Staten. Ze zal op de final day concurreren tegen 69 andere landen. Met veel trots en ambitie zal de beauty Nederland vertegenwoordigen – terwijl er zo'n 500 miljoen mensen meekijken.

Tijdens de verkiezing wil Denise daarnaast haar ervaring met het herstellen van een eetstoornis met de wereld delen. Zij staat voor body health & positivity en wil een inspiratie zijn voor velen die met een eetstoornis kampten of ermee te maken hebben. Zij is van mening dat mensen met een eetstoornis het beste geholpen kunnen worden door ervaringsdeskundigen. Een prachtige boodschap, als je het ons vraagt.

We wensen de beauty in ieder geval enorm veel succes. You can do it, Denise!

Celebrity
  • Grazia
  • William Rutten