Marie Claires weekendtips

Van dans-, muziek- en theaterproducties tot chic dineren tijdens een Lobsterfestival.

weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Lobsterfest

Culinair genieten? Dat doe je dit weekend bij Floor17. Daar vindt de komende dagen het Lobsterfest plaats. Tijdens dit spektakel bereidt chef Michiel van der Kroon de heerlijkste gerechten met kreeft als hoogtepunt. Uiteraard mag hier ook een chic drankje bij gedronken worden en gaan de culinaire hoogstandjes gepaard met een bruisend glas champagne. Je kunt tijdens het Lobsterfest kiezen uit een 2-, 3-, 5- of 7-gangenmenu.

Wanneer:
3 tot en met 5 september.

Waar:
Floor17 in Amsterdam.

Amsterdam Fringe Festival

Elf dagen lang kun je tijdens het Amsterdam Fringe Festival genieten van prachtige en diverse theater-, muziek- en dansproducties van nog onbekend talent. De acts zijn te zien op zo'n 25 verschillende locaties. Een divers programma is wat Fringe hoog in het vaandel heeft staan. Verwacht dan ook werken van kunstenaars met zeer uiteenlopende achtergronden en experimentele stukken.

Wanneer:
Van 2 september tot en met 12 september.

Waar:
25 verschillende locaties in Amsterdam.

Luisterboek tip: Mayday van Suzanne Vermeer

Streamingdiensten als Netflix, Videoland en Prime kennen allemaal hun eigen originals. Net als deze streamingdiensten biedt ook het luisterboekenplatform Storytel z'n eigen originals. En niemand minder dan thrillerauteur Suzanne Vermeer schreef een exclusief audio only verhaal voor het platform genaamd Mayday. De broer van Charlie Mullers raakt tijdens een zeiltrip vermist. Charlie vindt de omstandigheden frappant en doet er alles aan om de waarheid boven water te krijgen.

Lifestyle
  • Amsterdam Fringe Festival, Storytel, Floor17
  • BrunoPress, Instagram