Fan van The Devil Wears Prada? Dan wil je deze nieuwe Netflixfilm zien

The Devil Wears Prada met een vleugje Fleabag. 

Netflixfilm

Het is dit jaar al 15 jaar geleden dat The Devil Wears Prada uitkwam. Vele komedie-drama’s met een modetwist volgden, al konden weinig films het succes evenaren. Tot nu toe dan. De Netflixfilm Sounds Like Love lijkt in de buurt te komen.

Het verhaal

Sounds Like Love is net als The Devil Wears Prada een film met een fashion verhaallijn. En een beetje extra. De verhaallijn lijkt wat droger te zijn, à la de succesvolle serie Fleabag.

De Netflixfilm is gebaseerd op de bestseller van boekenschrijfster Elísabet Benavent Canciones y Recuerdos. Het verhaal draait om de 28-jarige Maca, een jonge vrouw die in Madrid als assistent voor een mode influencer werkt. Geen ideale baan, vindt Maca. Ze probeert er dan ook alles aan te doen om aan een beter toekomst voor haarzelf te werken.

Maar een beetje romcom zou geen romcom zijn als er geen verrassingselement aan the equation wordt toegevoegd. Zo duikt haar ex-vriend Leo opeens op. En dus moet Maca ook opeens dealen met de gevoelens die ze nog altijd voor hem heeft.

Sounds Like Love is vanaf 29 september te zien op Netflix.

Misschien ook voor jou:
Deze films en series wil je in september bingen
Lifestyle
  • PureWow
  • Netflix
  • YouTube