Zien: deze kerstfilms verschijnen dit jaar op Netflix

Ho, ho, ho eens: dit wil je zien!

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want het is nog maar 98 dagen tot kerst. Ook Netflix is al helemaal in de kerststemming en kondigt aan welke kerstfilms we dit jaar op de streamingdienst kunnen verwachten.

The Princess Switch 3 – november

Yes: er komt een derde deel van The Princess Switch aan. In de eerste film uit de reeks speelt Vanessa Hudgens Margaret Delacourt, de hertogin van Montenaro, én banketbakker Stacy de Novo. In de tweede film plakt ze daar nog een rolletje bij aan, namelijk die van Lady Fiona – de evil nicht van Margeret. In de derde film, die hoogstwaarschijnlijk in november op Netflix verschijnt, komt er helaas geen vierde versie van Vanessa, maar we kunnen wel flink wat spanning én romance verwachten.

In The Princess Switch 3 wordt een belangrijk relikwie gestolen uit het paleis. Aan Margeret en Stacy de taak om dit te vinden en terug te brengen. Maarre, dit kunnen ze niet alleen. Daarom schakelen ze de hulp in van – jawel – Lady Fiona. In hun zoektocht krijgen de drie identieke dames hulp van een handsome, mysterieuze man uit Fiona's verleden. Dit wakkert natuurlijk de vonken van een klassieke Christmas romance aan. Oeh la la!

A Boy Called Christmas – november

Nog een nieuwe film die we deze november op Netflix kunnen verwachten, is A Boy Called Christmas. Het is het verhaal van de kerstman: we zien hoe de jonge Nikolas op avontuur gaat. De kerstfilm zit vol sneeuw, elven, kidnappen en nog meer sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een spannende Christmas movie. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig en er spelen grote namen als Kristen Wiig, Maggie Smith én onze eigen Michiel Huisman in. Can't wait!

https://youtube.com/watch?v=ZNzvykb-60A

1000 Miles from Christmas – december

In 1000 Miles from Christmas – of A 1000 km de la Navidad – zoals de Spaanstalige film eigenlijk heet, wil een man in zijn dertiger jaren niets weten van kerst. Hoewel wij ons daar niets bij voor kunnen stellen, is die afkeer tegen Christmas niet voor niets.

Single All the Way – december

Je broers en zussen zitten allemaal met hun partner aan tafel, terwijl jij de eeuwige single bent tijdens de kerstdagen. Ugh! Ook Peter wil niet langer die persoon zijn. Daarom vraagt hij zijn vriend Nick om mee te gaan naar zijn familie tijdens de feestdagen en te doen alsof ze in love zijn. Peters plan valt echter helemaal in duigen wanneer zijn moeder hem wil koppelen aan de knappe fitnesstrainer James. Oeh la la!

A Castle for Christmas – datum onbekend

De Amerikaanse schrijfster Sophie besluit dit jaar niet kerst thuis te vieren, maar naar Schotland te vieren. Hier wordt ze hoteldebotel verliefd… op een kasteel! Zo verliefd, dat ze niets liever wil dan het optrekje kopen. Maarre, dat kan nog wel eens lastig worden. Het kasteel heeft namelijk een heel vreemde eigenaar…

De Familie Claus 2 – datum onbekend

Last, but definitely not least: er komt een vervolg van De Familie Claus! In het eerste deel zagen we hoe de jonge Jules helemaal niet van kerst, totdat hij in de voetsporen van zijn overgrootvader Noël trad. Toen werd het duidelijk: Jules wordt de toekomstige kerstman. Het duurt dan ook niet lang voordat hij een brief in handen krijgt met daarin een heel speciale vraag.

Bron: Grazia | Beeld: Netflix | Video: YouTube

Laatste nieuws