Jorts: de halflange denim trend van deze zomer

De ultra-korte exemplaren mogen in de kast blijven.

Jorts: de halflange denim trend van deze zomer

Als er één item is dat absoluut niet in je zomergarderobe mag ontbreken, is het wel een denim short. Van de afgeknipte ultra-korte Levi's tot stijlvolle bermuda's; er is voor elke smaak een perfecte keuze. Volg je graag de laatste trends? Dan draag je deze zomer de halflange jorts.

Jorts

We kijken enorm uit naar het blote-benen-weer. Luchtige jurkjes en speelse korte broekjes laten ons hart sneller kloppen, vooral nu de zomerse mode weer in aantocht is. Korte denim shorts zijn een essentiële toevoeging aan onze zomergarderobe. Terwijl we eerst niet genoeg kregen van ultrakorte shorts, zien we deze zomer een nieuwe trend opkomen: halflange denim shorts. Net op de knie, en een wijde fit. Met trendsetters zoals Bella Hadid en Hailey Bieber die deze jorts rocken, kunnen we met zekerheid zeggen dat ze deze zomer dé trend zullen zijn.

Deze versie van de spijkerbroek is het perfecte voorbeeld van een casual outfit. Combineer het met een leuk paar laarzen en een mooie oversized blouse, en je outfit is helemaal compleet. Als je meer van chique houdt, kun je ook kiezen voor een mooie off shoulder top en een paar elegante hakken. Wij zijn fan! Zie jij het nog niet helemaal voor je? Wij zetten de leukste outfits voor je op een rijtje voor een flinke dosis inspiratie.

Dat deze trend het straatbeeld zal veroveren, blijkt ook uit de collecties van merken als H&M, Zara en Mango, waar de jorts al niet meer weg te denken zijn. Voor de creatievelingen onder ons is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Knip een oude spijkerbroek af op knielengte en voilà, je hebt je eigen jorts gemaakt!

Fashion
  • Stylist, Instagram
  • NL Beeld