Sex and the City-acteur Willie Garson overleden

De cast van de serie reageerde verdrietig op het overlijden van hun collega.

Lees ook

Sex and the City-ster Willie Garson is op 57-jarige leeftijd overleden. De geliefde acteur vertolkte in de serie de rol van de Stanford Blatch en filmde recentelijk nog de reboot van de serie And Just Like That.

Stanford Blatch

In zijn rol als Stanford Blatch was hij in 27 afleveringen van SATC te zien, en maakte hij ook appearances in de twee films. Bovendien werd Garson onlangs nog gespot in New York op de set van de SATC-reboot: And Just Like That…

In de serie was Blatch één van de beste vrienden van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) en in die rol zou hij ook terugkeren in de reboot. Het is niet duidelijk of al zijn opnames al afgerond waren.

Emotionele boodschap

De acteur leed aan alvleesklierkanker en is overleden in het bijzijn van familie, schrijft het Amerikaanse People Magazine. Zijn zoon, Nathen Garson deelde een serie foto's van zijn vader en schreef hier een emotionele boodschap bij. “Ik zal altijd van je blijven houden, maar ik denk dat het tijd is dat je nu een nieuw avontuur gaat meemaken.”

Ook andere castleden van SATC laten van zich horen. Zo omschreef Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) Garson als “eindeloos grappig, een bron van licht, vriendschap, en showbizz-verhalen”. Ook acteur Mario Cantone, die in de serie getrouwd was met Garson, plaatste een emotioneel bericht op Instagram: “Ik ben gesloopt en overweldigd door verdriet. Veel te snel bij ons weggenomen. Ik hou van je!” Ook Kim Cattrall, die niet terugkeerde voor de reboot, liet op social media weten dat het verlies haar diep heeft geraakt.

Bron: People, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook

Ryan Gosling

Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.
Rosie HW

Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.
Dakota Johnson

Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris...

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.