Marie Claires weekendtips

Van het proeven van een female founded Nederlands tequilamerk tot aan het bewonderen van XL kunstwerken.

weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Female founded Nederlands tequilamerk

LALA Tequila, is het allereerste Nederlandse tequilamerk ooit - bedacht door twee vrouwelijke entrepreneurs. De missie van het merk? ‘Let’s change tequila culture. One sip at a time.’ Geniet bewust van een spirit die met liefde is gemaakt. LALA Tequila is gemaakt om het leven mee te vieren, in al haar aspecten. Hoe het product is ontstaan? De Amsterdamse Iris Sijlmans en Ambre van de Berg, kwamen elkaar tegen in NYC, waar ze een vriendschap voor het leven sloten. Enne, niet alleen met elkaar, maar ook met tequila. Een drankje dat daar razend populair is.

"Onze liefde voor tequila werd gevoed door de fascinatie voor het maakproces: we zijn gecharmeerd van het authentieke vakmakschap, dat bij het maken van tequila komt kijk. Bovendien is agave een plant die jaren moet groeien (net als bijv. wijnranken) en dus een diepgewortelde connectie heeft met de natuur", aldus Ambre.

Reusachtig prachtig

De voormalige munitiefabriek uit de 19de eeuw op het Hembrugterrein in Amsterdam is met zijn hoge plafonds dé plek voor larger than life kunstbeurs BIG ART. Met XL kunstwerken, installaties en fotografie. Al het moois waar in een gewone galerie geen plek voor is, vind je hier.

Wanneer:
30 september tot en met zondag 3 oktober.

Waar:
Hembrugterrein, Amsterdam.

Flyaway

Nooit meer pluizig haar? Wist je dat daar een handige tool voor bestaat? De Dyson Supersonic haardroger komt nu namelijk met het nieuwe opzetstuk 'Flyaway'. Met deze tool kom je heel makkelijk én snel van ongewenste pluis af. Hoe? Kies de juiste warmtestand (koud voor fijn of steil haar, warm voor haar dat van nature krult) en haal het opzetstuk van de aanzet tot het uiteinde over het haar. Dankzij de luchtstroom en het design van deze tool, worden eigenwijze haartjes tussen de rest 'gedrukt' waardoor ze onzichtbaar worden. Wil je hebben dus!

Lifestyle
  • Dyson, LALA Tequila, Jessica van Zanten
  • BrunoPress, Instagram