And Just Like That: SATC-reboot veel eerder te zien dan we dachten

Sarah Jessica Parker onthult de releasedatum van de serie die dit jaar nog te zien is!

De opnames van de Sex and the City-reboot zijn momenteel nog in volle gang in New York. Toch blijkt dat we helemaal niet lang meer hoeven te wachten op de nieuwe afleveringen. Niemand minder dan Sarah Jessica Parker onthult dat de releasedatum van And Just Like That al in zicht is.

Hoge verwachtingen

Hoewel inmiddels bekend is dat Kim Catrall niet opnieuw in de huid van de iconische Samantha Jones zal kruipen, mag dat de pret niet drukken. Zo hebben niet alleen de fans hoge verwachtingen van de reboot, ook Sarah Jessica Parker herself is behoorlijk excited. “Ik denk dat Cynthia (Nixon, red.), Kristin (Davis, red.) en ik heel benieuwd zijn naar hoe het nu met de dames gaat”, deelde ze eerder met Vanity Fair.

“Waar zijn ze nu in de wereld? Waar zijn ze als vrouwen en vriendinnen tekortgekomen?”, vraagt Sarah Jessica zich af. “Zijn ze net als anderen in de war, bang of nerveus door wat er momenteel in de wereld gebeurt? Ik ben zo benieuwd naar wat de schrijvers in petto hebben.”

Verhaallijn

We zagen Carrie, Miranda en Charlotte voor het laatst in 2010 in de film Sex and the City 2. Inmiddels zijn de dames in de vijftig en naar verluidt hebben de New Yorkers een aantal vriendschappen vaarwel gekust. Uiteraard wordt ook in beeld gebracht wat de vriendinnen in de tussentijd hebben uitgespookt én wat er nog meer speelt in hun levens. Uiteraard speelt ook de coronacrisis een rol in And Just Like That, zoals de reboot van SATC heet. Het (COVID-19, red.) wordt natuurlijk een onderdeel van de verhaallijn”, liet Sarah Jessica weten aan Vanity Fair. “Corona trof New York vorig jaar zwaar en dat is de stad waar de karakters wonen”, verklaarde de actrice.

Nieuwe afleveringen

In totaal kunnen we ons verheugen op maar liefst tien gloednieuwe afleveringen. And Just Like That…was er ook ineens een releasedatum! Althans, soort van. HBO heeft dinsdag tijdens een digitaal evenement bekendgemaakt dat de SATC-reboot vanaf december te zien is op streamingdienst HBO Max. De precieze datum is nog niet bekend. To be continued…

Bron: HBO Max, Grazia | Beeld: SATC

Laatste nieuws