Winnen: maak kans op een Garmin Smartwatch t.w.v. €399,99 

Hebben!

Garmin

Je gezondheid monitoren, dagelijkse activity tracking, sport-apps, ademhalingsoefeningen, slaapmonitoring, smartphone-meldingen. Het kan allemaal met de Venu 2S van Garmin. Het leuke? Wij mogen zo’n smartwatch weggeven.

Technische features 

De Garmin Venu 2S is een feestje om naar te kijken en het voldoet aan al je smartwatch-wensen, en meer. Dit horloge is uitgerust met geavanceerde gezondheidsfuncties om jouw lichaam beter te begrijpen. En wil je naast gezond ook fit blijven? De geanimeerde work-outs en voorgeladen sport-apps voor hardlopen, fietsen, golf, yoga, en meer motiveren je om in beweging te komen.

Daarnaast is deze stijlvolle accessoire uitgerust met dagelijkse activity tracking, smartphone meldingen, muziekopslag, contactloos betalen en een batterijduur tot maar liefst 10 dagen! Klinkt goed, toch?

Winnen

Wil je kans maken op de Venu 2S Smartwatch van Garmin? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je deze smartwatch graag wilt winnen. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze actie loopt tot 15 december. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.