Marie Claires weekendtips

Van scary Halloweenevents tot prachtige galerijen.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Scoor een exemplaar van Over Dames en Sieraden

Eerder bracht illustrator Mylo Freeman al het boek Over Dames en Tassen uit en opnieuw heeft de schrijver iets leuks. Zo presenteert de auteur op 29 en 30 oktober haar nieuwe modische boek Over Dames en Sieraden in de I Love Illustration Gallery. In het nieuwe boek presenteert Mylo opnieuw 50 vrouwen van over de hele wereld en showt ze hun relatie met sieraden. Bovendien kun je de hele maand november de illustraties uit beide boeken bewonderen in de galerij.

Wanneer:
Van 29 oktober tot en met 30 november.

Waar:
De Hallen, Amsterdam

Affordable art fair

Kunst kopen met ieder budget? Natuurlijk kan dat! Op 27 oktober start de 15e editie van Affordable Art Fair in de Kromhouthal in Amsterdam. De kunstbeurs is ondertussen een begrip geworden in de Nederlandse kunstscene en een van ’s werelds grootste en populairste beurzen voor hedendaagse, toegankelijke en betaalbare kunst. Bekijk vijf dagen lang meer dan 1000 werken van opkomende en gevestigde kunstenaars, tentoongesteld door 65 lokale, nationale en internationale galeries.

Vier Halloween

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat 31 oktober weer in zicht is, oftewel: Halloween. Heb je wel zin in een avondje griezelen? Dan ben je bij The Army of Horror aan het juiste adres. Tijdens dit event wordt elke kamer in het museum The Upside Down Amsterdam omgetoverd tot een ware Halloween-ervaring. Trotseer je alle kamers? Dan kun je daarna in het café – dat voor de gelegenheid ook wordt getransformeerd tot een nachtclub – al je adrenaline eruit dansen.

Wanneer:
27 tot en met 31 oktober.

Waar:
The Upside Down, Amsterdam.

Scoor heerlijke skincare producten

Kan jouw skincare routine wel wat extra verzorgingsproducten gebruiken? Breng dan een bezoekje aan de pop-up store van Lindsay van der Looij. De huidexpert opent dit weekend haar pop-up store in het BLOY Institute.

Wanneer:
30 en 31 oktober

Waar:
Bloy Institute, Amsterdam.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook