Winnen: 5x Embryolisse pakket met o.a. de Lait Crème Concentré t.w.v. €70

Een musthave voor visagisten, modellen, celebrities, want: legt een satijnzacht laagje over je huid, en is daarmee de perfecte basis voor make-up.

Embryolisse

Beetje later dan gepland – je weet wel waarom – viert Marie Claire haar 30ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Daarom geven wij 5x Embryolisse pakket met o.a. de Lait Crème Concentré t.w.v. €70 weg.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Een musthave voor visagisten, modellen, celebrities, want: legt een satijnzacht laagje over je huid, en is daarmee de perfecte basis voor make-up. Op de ingrediëntenlijst kom je weinig spannende dingen tegen, eigenlijk vooral verzorgende, basic stuff. Maar dat is dan ook precies waar-ie voor bedoeld is, en waarom iedere huid blij wordt van deze zachte en frisse crème.

De Lait Crème Concentré is al jarenlang een staple in de toilettas van menig beauty guru en ook op de redactie is de crème een absolute favoriet. Goed nieuws, jij kunt 'm winnen – met veel andere Ebryolisse-goodies.

Meedoen

Wil je kans maken op het Embryolisse pakket met daarin onder andere de Lait Crème Concentré? Vul dan hieronder het winformulier in. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Winnaar

Deze actie loopt tot 15 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Beauty
  • Embryolisse