Winnen: 3x Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow t.w.v. € 65

Voor een flawless en super glowy teint.

Charlotte Tilbury

Beetje later dan gepland – je weet wel waarom – viert Marie Claire haar 30ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Daarom geven wij 3x Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow t.w.v. € 65 weg.

Filmstar Bronze & Glow

Het beautyimperium van Charlotte Tilbury wordt groter en groter. Je kunt inmiddels bij haar terecht voor de totale inhoud van je toilettas, van skincare tot make-up. Bestsellers zijn de super matte lipsticks in tinten die stuk voor stuk spot on zijn. Maar écht typisch ‘Charlotte’ zijn de producten voor een flawless en super glowy teint.

Vooral de iconische Filmstar Bronze & Glow is een van onze favorieten. Al jarenlang is het een van de favoriete bronzers en highlighters van menig beauty guru en hij mag dan ook niet in jouw toilettas ontbreken. Enne, goed nieuws: jij kunt 'm winnen.

Meedoen

Wil je kans maken op de Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury? Vul dan hieronder het winformulier in. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Winnaar

Deze actie loopt tot 15 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Beauty
  • Charlotte Tilbury