Marie Claires weekendtips

Van kerstinkopen doen bij een pop-up store tot luxe lunchen.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Aan tafel bij Cannibale Royale

Het weekend goed inluiden doe je bij Cannibale Royale. Rotterdammers hoeven voor een bezoekje aan de hotspot niet meer naar Amsterdam te reizen. Het restaurant opende eind november de deuren van zijn zesde vestiging in de Zuid-Hollandse stad. Je kunt er uitgebreid lunchen en post-avondlockdown kun je hier dineren tot in de late uurtjes. Eten heeft het restaurant overigens hoog in het vaandel staan. Denk aan ribs en steaks van de grill, creatieve cocktails en lokale biertjes. En hoewel de naam Cannibale Royale misschien anders doet vermoeden, is er voor de vegetariërs onder ons geen reden om dit restaurant over te slaan. Ze serveren er namelijk de lekkerste vegaburgers.

Waar:
Verscheidene locaties in Amsterdam en aan de Westblaak in Rotterdam.

Een cocktailavondje met vrienden én Bols

De borrelavondjes kunnen we voorlopig niet in het café houden, maar je kunt een dergelijk avondje gelukkig ook thuis organiseren. Maak het gezellige samenzijn compleet met de Ready to Enjoy cocktails van Bols. Je hoeft deze cocktails alleen maar af te koelen, in een passend glas te schenken en te garneren. De drankjes zijn in vijf smaken verkrijgbaar: de Bols Pornstar Marini, Bols Margarita Azul, Bols Espresso Martini, Bols Red Light Negroni en de Bols Very Old Fashioned. Je kunt de cocktails makkelijk op de kop tikken via de Bols webshop. Cheers!

Last minute kerstinkopen bij de Crisp Sheets Christmas Pop Up

Wil je nog wat kerstcadeautjes scoren? Dan ben je bij de Crisp Sheets Christmas Pop Up aan het juiste adres. Dit weekend scoor je daar het mooiste bedden- en linnengoed van de merken Crisp Sheets, Scandle, Nourished, Atelje, Hotel Magique, Clayplay en Marjolein Delhaas.

Wanneer:
18 en 19 december van 10.00 tot 17.00.

Waar:
Lange Leidsedwarsstraat 89, Amsterdam.

Bron: Crisp Sheets, Cannibale Royale, Bols | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook