Carnavalskleding: de leukste ‘pekskes’ voor kinderen

Hoe leuk!

Lees ook

Wat wil jouw kind later worden? Astronaut, politieagent, Formule-1 coureur of misschien wel iets heel anders. Carnaval is bij uitstek hét moment voor je kleintje om hun meest geliefde beroep alvast uit te oefenen. Kies je liever voor een andere meer verrassende carnavalsoutfit, maar ben je er nog niet helemaal over uit hoe je jouw kleintje dit jaar gaat verkleden? Wij geven jou handige tips en inspiratie. Zo steelt jouw kind gegarandeerd de show.

Een schattige bij: de allerschattigste carnavalsoutfit

Zie je het al voor je? Jouw kind in een geel-zwart gestreepte outfit, twee voelsprieten en vleugels. In een bijen kostuum is jouw kind in ieder geval de schattigste feestvierder. Een hele leuke keuze dus, voor carnaval 2022. Ga je ook buiten verkleed op stap? Combineer het carnavalskostuum dan met een geel-zwart gestreepte legging. Zo weet je zeker dat jouw kleintje geen koude benen gaat krijgen.

Een hilarische tuinkabouter

Hoe kleiner je kind, hoe grappiger het is: een tuinkabouter kostuum. Alle feestgangers worden meteen vrolijk wanneer ze jouw kleine meid of kleine jongen zien in deze carnavalskleding. Kies voor vrolijke kleuren en maak de outfit helemaal af met een enorme nep baard voor het ultieme kabouter gevoel

Carnavalskleding kinderen: er is dit jaar genoeg om uit te kiezen. Bedenk op tijd wat ze aandoen: dan loopt jouw zoon of dochter er gegarandeerd cool, schattig of knuffelbaar bij tijdens carnaval 2022.

Traditioneel maar effectief: Pinocchio

Pinocchio, wie kent hem niet? De houten pop met een neus die groeit als hij liegt. In een Pinocchio outfit steelt jouw kind de show. Leuke bijkomstigheid: de outfit zit ook nog eens heel lekker. Als Pinocchio draagt jouw kleine jongen (of kleine meid) een rode broek met bretels, een geel shirt en een grote gele hoed. Vergeet uiteraard de lange neus niet!

Ga jij voor de eerste keer carnaval vieren en weet je niet zo goed wat je kunt verwachten? Lees dan dit artikel met tips voor je eerste keer carnaval. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Een stoere leeuw

Overal ter wereld staat hij bekend al de koning der dieren: de leeuw. Een leeuwen kostuum is daarom een super stoere carnaval optie voor jouw kindje. In een leeuwenpak is jouw kind elke zebra de baas. Leuke bijkomstigheid: een leeuwenpak is ook erg leuk om te dragen tijdens een wedstrijd van de Oranje Leeuwen of Leeuwinnen!

Beeld: Jessica Rockowitz

Laatste nieuws

Zie ook