Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris Martin 

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.

Dakota Johnson

Sinds het grote publiek Dakota Johnson leerde kennen, volgt de paparazzi haar op de voet, zéker wanneer ze in het openbaar verschijnt met partner Chris Martin. Wat ons betreft niet zo gek dat ze daarom liever niet over haar privéleven praat, al maakte ze daar onlangs een uitzondering op.

Kalme persoonlijkheid

Veel over haar privéleven laat Dakota liever niet los. Ze heeft zelf wel een vermoeden waar dat vandaan komt. Haar ouders. In een interview met Elle UK vertelt ze er meer over: “Well, mijn ouders zijn… Ik denk niet dat ik het van hen heb, ze waren erg wild toen ik opgroeide.” De actrice doelt hiermee op haar moeder Melanie Griffiths en haar vader Don Johnsons verslavingen en wilde feesten in de jaren negentig. “Ik denk dat ik misschien wel gereserveerd ben, en dat komt over als sereen.”

Relatie met Chris

Over een ding praat Dakota zeker niet veel, en dat is over haar vriend Chris Martin. Sinds 2017 vormen de twee een koppel, maar je ziet ze zelden samen over de straten van Los Angeles flaneren. “We zijn al een tijdje samen, en we gaan weleens samen uit, maar we werken allebei zoveel dat het fijn is om thuis te zijn, waar het knus en privé is”, vertelt ze over haar relatie met de Coldplay-zanger. En dat is zeker niet te verwarren met een saai leven. “Het grootste deel van het feesten vindt plaats in mijn huis”, vertelt ze over hun vrienden die langskomen en ook in de entertainmentindustrie werken.

Dakota is nu 32 jaar oud, maar geeft aan dat ze zich niet zo voelt. “Ik voel me zowel 48 als 26”, aldus de actrice. “Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Ik had een heel leven toen ik jong was, dus ik denk dat ik me ouder voel.” Op vrijdagavond een feestje pakken, laat ze dan ook regelmatig aan zich voorbijgaan om net als vele anderen te Netflixen, iets waar ze zelf ook wel om moet lachen. “Ik denk weleens, het is vrijdag! Ik zou me wat meer moeten laten gaan. En soms doe ik dat! Maar ik werk zoveel, dat theedrinken en tv kijken me veel meer aantrekt.”

Bron: Elle UK | Beeld: BrunoPress

Celebrity
  • Elle UK
  • BrunoPress