Deze comfortabele en stijlvolle schoenen zijn momenteel een dikke hit

Steeds meer a-listers zijn fan van deze comfortabele stappers.

Paris Fashion Week street style - 2020

Als we een ding leerden in tijden van de pandemie, is het wel dat stijl en comfort goed samengaan. Toch nog niet helemaal overtuigd? Maak dan kennis met de meest fashionable comfy schoenen du moment: de slippers van Birdies.

Birdies

De slippers van het Amerikaanse merk Birdies zijn momenteel ontzeggend geliefd. And we get why. De missie van het merk is om stijlvolle platte schoenen te ontwikkelen met het comfort van pantoffels. De Birdies-slippers zijn daarom voorzien van een superzachte gewatteerde zool, zodat je er de hele dag comfortabel op rond kunt lopen. En toegegeven: alleen al als we de foto's van de schoenen bekijken zijn wij overtuigd van het hoge comfort-gehalte.

Ziet er behoorlijk zacht uit, toch? En zoals we al zeiden is de schoen erg stijlvol. Wij zetten daarom meteen wat outfitinspiratie voor je op een rijtje. Van suede flats tot muiltjes gemaakt van vegan-friendly materialen.

Trouwe fan

Steeds meer a-listers weten de stijlvolle flats van het San Francisco based merk te vinden. Ook hertogin Meghan Markle is een trouwe fan. Al in 2016 werd ze gespot in de comfortabele schoenen, de Starling en de Blackbird om precies te zijn. Ze droeg ze onder andere tijdens een wandeling door Redwoods Treewalk Rotorua in New Zeeland met prins Harry.

Marisa Shakey, co-founder van Birdies, vertelde destijds aan People dat Meghan de eerste celebrity was die hun schoenen droeg. Het resulteerde overigens een enorme sales boom. Zo ontstond er een wait list van 15.000 mensen die het paar wilden dat de hertogin droeg.

Bron: People, InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram