Dit zijn de producten die Cynthia Nixons karakter Miranda draagt in AJLT

Channeling our inner Miranda in 3,2,1.

Sarah Jessica Parkers personage Carrie Bradshaw was altijd het meest besproken karakter uit Sex and the City en sinds het verschijnen van de reboot geven media haar weer massaal aandacht. Maar vandaag gaat onze onverdeelde aandacht naar Miranda Hobbes, die in And Just Like That niet alleen een zilveren coupe rockt, maar wiens make-up ook nog eens fabuleus is

Nieuwe looks

In And Just Like That zien we hoe het nu, 18 jaar na het verschijnen van de originele serie, met fifty somethings Carrie, Charlotte en Miranda gaat. Een reboot waarin shocking details, grappige momenten en ontroerende scènes centraal staan. Maar hoe zit het met de beauty? Dat de hoofdpersonages een paar jaar ouder zijn geworden, betekent niet dat ze zich hebben laten verslonzen. En dat onze favoriete red head haar lokken grijs liet worden is ook geen teken van verslonzing (Charlotte, we’re looking at you).

Aan head of make-up Sherri Laurence dan ook de eer om de make-up van de actrices te coördineren waaronder die van Cynthia Nixon, die Miranda Hobbes vertolkt. Aan Harper’s Bazaar deelt de visagist welke producten werden gebruikt voor de look van de voormalig bedrijfsjurist.

Make up

Een nieuwe haarkleur, betekende ook een ander kleurpalet. Sherri Laurence, die het gehele make-upproces coördineerde, weet precies welke producten Cynthia’s visagist Kerrie Plant-Price gebruikte. Miranda omarmt een hernieuwd zelfgevoel en lijkt in de reboot meer aandacht te besteden aan haar huid en make-up. Om dit naar voren te laten komen, gebruikte Plant-Price de Concealer/Foundation van Aleph beauty in de kleuren ‘1,5’ en ‘2.0’.

Daarnaast gebruikte de visagist Prep/Finish Powder wederom van Aleph Beauty en de Elemental Sun Balm van AKT Therapy. Ze maakte de look af met de oogschaduw van Pat McGrath en de Stellar Lip Gloss van Dior Addict. Een make-uplook à la Miranda creëren werd opeens een stuk makkelijker. You’re welcome. 

Bron: Harper’s Bazaar US | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws