Jennifer Lopez bewijst dat de lange spijkerrok terug is van weggeweest

Ze ziet er zoals altijd geweldig uit.

Jennifer Lopez ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en wie wil er nou niet op 52-jarige leeftijd zo good-looking zijn? We volgen de looks van de zangeres dan ook op de voet en zijn keer op keer weer onder de indruk van de ‘oude trends’ die de actrice opnieuw weet te rocken. Zo werd ze vorige maand gespot in een lange spijkerrok, een trend waar wij jaren geleden maar al te graag mee gezien werden.

Maxi rokken

Waar we eind vorig jaar nog overal de minirok zagen, laat Jennifer zien dat we dit jaar vooral weer teruggaan naar lange maxi rokken. En niet met een printje, maar juist met spijkerstof. Anno 2022 is de iconische, fashionable lange spijkerrok weer helemaal hot and happening, maar dan wel een vleugje moderner dan dat we ze in de jaren ’90 zagen.

Jennifer Lopez werd onlangs in een luchtige maxi rok gespot van spijkerstof. De rok had verschillende soorten patchwork en een elastiek aan de bovenkant. Gecombineerd met een schoudertas met franjes van Chanel, grijze coltrui, zonnebril van Max Mara en cowboyboots paradeerde J.Lo samen met haar 13-jarige dochter over straat in LA.

J.LO
Beeld: Brunopress

Combineren kun je leren

Gecombineerd met de 70s trend maak je hem helemaal van nu. Ga voor een maxirok van een luchtige stof die lekker zwiert. Ook fijn van deze rok: hij is net zo leuk met platte sandaaltjes. Bij voorkeur gladiatorsandalen. Meer fan van een wat stoerdere look? Draag de spijkerrok bijvoorbeeld met een strakke coltrui en knee-high boots met een lekker hakje, net zoals Jennifer. Of combineer ‘m net zoals Bella Hadid en ga voor een verwassen demin skirt met tanktop, it-bag en zwarte platform boots.

Bella
Beeld: Brunopress

Heb jij ook een maxi denim rok in huis en weet je nog niet goed hoe je deze kunt combineren? Hieronder zetten we wat inspiratie voor je op een rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Yang (@olafflee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia Yang (@olafflee)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hana はな♡ (@hanakanazu)

De trend is natuurlijk perfect voor in de zomer wanneer je lekker luchtig gekleed wil gaan. Toch betekent dat niet dat je je denim rok tot aan de lente in de kast moet laten hangen. Mocht het écht nog kouder worden volgende maand, dan hoef je gelukkig nog geen afscheid te nemen van de luchtige rok. Draag ‘m dan gewoon met een (iets dikkere) panty en hoge laarzen. Wij zijn benieuwd of J.Lo, als echte trendwatcher, designers zal inspireren. Wat denk jij: wordt dit dé hit van 2022?

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws