Motivation Monday: win 1 van de 5 B.A.E.-pakketten

Speciaal voor Valentijnsdag breidt B.A.E. by HEMA haar collectie uit met prachtige beautyproducten.

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek geven wij 5x een B.A.E-pakket weg met daarin de producten uit de Valentijnscollectie!

De Valentijnscollectie

Speciaal voor Valentijnsdag heeft HEMA haar B.A.E. make-upcollectie uitgebreid met de Share the love collectie. Deze collectie bevat onder andere een lipstick in drie verschillende kleuren (in dreamy pink, berry red en wild rose). De lippenstift doet je lippen stralen en bevat een vleugje parelmoer voor een mooie finish. Alle drie de lipsticks zijn verrijkt met kokosolie om te voorkomen dat je lippen droog worden.

Daarnaast omvat de Share the love collectie ook nog een cheek powder in drie verschillende kleuren (sunrise glow, rose glow en bronze glow). De poeders accentueren dat deel van je wangen dat je wilt laten opvallen en ze bevatten rozenolie, waarvan we weten dat het geschikt is voor alle huidtypen.

En zoals we van de B.A.E by HEMA-producten al gewend waren, zijn ook de lipsticks en de cheek powders uit deze Valentijnscollectie vegan friendly.

Winnen

Word jij helemaal blij bij het zien van de Share the love collectie? Mooi! Wij mogen namelijk 5x een pakket met deze zes producten weggeven. Kansmaken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?


Motivation Monday: win 1 van de 5 B.A.E.-pakketten

Win 1 van de 5 B.A.E.-pakketten

Deze actie loopt tot 21 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook