Simpele manieren om je interieur een makeover te geven

Wil jij graag meer persoonlijke details aan je woning toevoegen? Wij delen enkele tips!

De muur in een andere kleur sauzen, het bankstel vervangen door een nieuw exemplaar of je meubels een andere opstelling geven. Maybe it’s just us, maar zo nu en dan willen we ons interieur anders inrichten. Hierin vergeten we alleen af en toe om het ook een persoonlijke touch te geven. Weten hoe je dat makkelijk doet? Wij delen enkele tips.

Persoonlijke details

Strakke interieurs kunnen op Pinterest nog zo mooi lijken, maar een huis zonder persoonlijke details is niet zo heel huiselijk. Voeg ze daarom dus vooral toe! En je hoeft nu niet meteen te denken aan een kitscherig huis, zo biedt BesteCanvas.nl genoeg te personaliseren accessoires die ook nog eens stijlvol zijn.

Foto op canvas

Je bed is natuurlijk vaak het pronkstuk in de slaapkamer – of in ieder geval het belangrijkste – maar eigenlijk is je slaapkamer pas compleet als er iets boven het hoofd van je bed hangt. Onze suggestie: kies een mooi canvas. En dan bedoelen we niet een die je in de winkel kunt kopen, maar een met een persoonlijke afdruk. Dat kan een foto van jezelf zijn, maar het kan ook een prachtig beeld zijn van een reis die je ooit eens maakte. Hoe dan ook is een foto op canvas een makkelijke, maar vooral prachtige manier om je slaapkamer van persoonlijke flair te voorzien.

Stel een gallery wall samen

Voorkomen dat te veel foto’s bij elkaar er kitsch uitzien? Dat kun je doen met een gallery wall! In dit geval maak je gebruik van fotolijsten van verschillende groottes en lijst je verschillende zaken in: denk aan een foto van jezelf, een kiekje van een prachtige reis of misschien wel een abstracte tekening. Voorzie zo’n gallery wall daarnaast van extra speelsheid door de fotolijsten in verschillende kleuren aan te schaffen. Hiervoor kun je ook gewoon terecht bij BesteCanvas. De canvasspecialist biedt een fotoservice aan waarbij de door jou aangeleverde foto meteen wordt ingelijst. Je kunt kiezen voor fotolijsten in de kleuren antiek zilver, zwart mat, wit, walnoot fair of eiken antiek optiek. Keuze genoeg, dus!

Foto op aluminium

Is canvas niet je favoriete materiaal en hang je graag wat stoerders op in je huis? No problem. Wat dacht je van een foto op aluminium? Het is veel dunner dan een canvas en past daardoor beter in een strak interieur. Bovendien gaat een foto op aluminium ook nog eens lang mee!

Korting scoren

Helemaal enthousiast geworden van een gallery wall, een foto op canvas of eentje op aluminium? Snappen we. Minder fan van het prijskaartje dat daaraan hangt? Snappen we ook. Daarom hebben we wat leuks. Met de kortingscode MARIECLAIRE25 krijg je 25 procent korting op al geldende aanbiedingen van BesteCanvas.nl (exclusief mondkapjes en MIXPIX). De code kun je het hele jaar gebruiken bij een bestelling van minimaal 50 euro. Happy shoppings! 

Beeld: BesteCanvas, Amy Humphries, Spacejoy, iStock

Laatste nieuws