Sarah Jessica Parker reageert op leugen John Corbett over zijn rol in de reboot

De acteur vertelde destijds in een interview dat hij in de reboot te zien zou zijn, maar dat bleek niet waar.

Je was óf team Mr. Big, óf Team Aidan Shaw. Sex and the City-fans weten waar we het over hebben. Carrie's grote liefdes zouden naar verluidt allebei hun opwachting maken in de SATC-reboot. Mr. Big keerde inderdaad terug. Aidan? Not so much. En dat terwijl acteur John Corbett dat eerder wel beweerde.

Verontschuldiging

Hij zou het hebben gezegd als een grapje, maar zijn grap werd behoorlijk serieus genomen. John Corbett vertelde vorig jaar in een interview met Page Six dat hij zou terugkeren voor de reboot And Just Like That.... Uitvoerend producent Michael Patrick King nam hem die 'grap' niet in dank af. Actrice Sarah Jessica Parker is daarentegen niet boos op de acteur. Sterker nog, ze had eigenlijk alleen maar lieve dingen over hem te zeggen.

In gesprek met Andy Cohen tijdens de Watch What Happens Live With Andy Cohen vertelde Sarah Jessica maandag dat John zijn excuses aan haar had aangeboden. "Hij nam eigenlijk heel vriendelijk contact met me op, want hij is niets anders dan een gentleman, en hij verontschuldigde zich voor zijn grap", vertelt de actrice.

Nieuwe afleveringen

Over een tweede seizoen van And Just Like That... is nog niets duidelijk. Toch nam host Andy poolshoogte bij Sarah Jessica over een eventuele terugkeer van Aidan. Is dat eigenlijk een mogelijkheid? "Alles is mogelijk", zei ze daarover.

John Corbett vertolkte tijdens de originele serie de rol van Aidan Shaw, de verloofde van Carrie. Al is het maar de vraag of schrijver Julie Rottenberg en producer Michael Patrick King hem op de set willen hebben. In een interview met Deadline reageerden beiden op de uitspraak dat John meerdere afleveringen in de reboot te zien zou zijn.

"John Corbett zou ons persoonlijke verontschuldigingen moeten schrijven", vertelde Rottenberg toen over de grap. "Het blijft een feit dat we nooit iets over Aidan hebben gezegd", vulde King toen aan. "We proberen altijd heel terughoudend te zijn en kijken naar de realiteit van wat mensen ervaren. Het heeft niets te maken met Aidan die wel of niet komt. Het voelde gewoon alsof dit veel was voor Carrie. Dit seizoen was veel."

And Just Like That... kun je vanaf 8 maart streamen, op deze datum lanceert HBO Max een streamingdienst in Nederland.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress