Komt er een tweede seizoen van And Just Like That...?

Dit is wat producer Michael Patrick King erover te zeggen heeft.

AND JUST LIKE THAT... (2021) - SARAH JESSICA PARKER  - CYNTHIA NIXON  - KRISTIN DAVIS.

We moeten er nog even op wachten, maar de datum is in zicht: op 8 maart biedt HBO Max z'n streamingservice in Nederland aan. En dus kunnen we vanaf die dag de reboot van Sex and the City kijken. In de Verenigde Staten zijn de afleveringen van het eerste seizoen van And Just Like That... Inmiddels al uitgezonden. It made us wonder: komt er eigenlijk een tweede seizoen van de revival?

Mogelijkheden voor een tweede seizoen

And Just Like That... belooft de reboot te worden waar fans op hoopten. Van meer inclusiviteit, tot steamy romances tot enorme plot twists (no worries, geen spoilers). Veel overzeese kijkers zien een tweede seizoen wel zitten, maar gaat die er eigenlijk ook komen?

Aan Deadline deelt Casey Bloys, HBO's chief of content, dat het zeker mogelijk is dat de serie terugkeert. "Ik denk dat die er wel komt", zei hij daarover. Al ligt de beslissing natuurlijk niet helemaal bij hem. "Michael Patrick King (de showrunner, red.) en Sarah Jessica Parker moeten beslissen of er een verhaal inzit waar ze enthousiast van worden. Ik denk dat die er wel zal zijn, maar ze moeten het er eerst over hebben en er zeker van zijn dat ze eraan willen beginnen."

Genoeg verhalen

In een ander interview met Emmy Magazine sprak producer Michael Patrick King ook al over de mogelijkheden voor een tweede seizoen. "Toen we aan het eerste seizoen werkten, voelde het altijd alsof het een begin was. Het voelde niet als een begin, een middenstuk en een einde. Dus ik denk dat het mogelijk is om door te gaan – we hebben genoeg goede verhalen."

En inderdaad, er zijn genoeg goede verhalen! Bovendien, we houdt er nu niet van een goede serie met New York in the background? 

Bron: Pure Wow | Beeld: BrunoPress