Trend alert: de haarband is terug van weggeweest

Ideaal voor bad hair days.

Van wollen mutsen tot baseball caps en bucket hats: hoofdaccessoires zijn hot. Voor de nieuwste haartrend kunnen we een voorbeeld nemen aan onze jongere zelf. De haarband is anno 2022 namelijk weer helemaal hip.

Katoenen haarband

Weet je nog, die katoenen haarband die je vroeger altijd droeg? Nou, die is terug van weggeweest. We spotten het haaraccessoire al een tijdje geleden bij mode-icoon Matilda Djerf en inmiddels lijkt heel influencend Instagram fan te zijn van de haarband.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MATILDA DJERF (@matildadjerf)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door coco (@chloemonchamp)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Benthe Liem (@bentheliem)

Chique look

Een haarband kinderachtig? Influencers als Benthe Liem en Vivian Hoorn bewijzen wel dat dat absoluut niet het geval is. Sterker nog: wat ons betreft maakt het een outfit net een tikkeltje chiquer. Haak een paar statement oorbellen door je oren en je look is helemaal compleet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BUTTER & HAZEL (@butterandhazel)

Bad hair days

De haarband staat niet alleen leuk, hij is ook nog eens ontzettend praktisch. Vette lokken? Geen probleem. Schuif de haarband om je hoofd en you’re good to go. Fijne bonus: die korte plukken vallen niet steeds voor je ogen. Overigens hoef je niet perfecte steile lokken te hebben om deze trend te rocken. Ook bij wavy en krullend haar of bijvoorbeeld bij braids à la Amaka Hamelijnck staat de haarband heel leuk.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws