Vind een hip hoesje bij jouw smartphone

Zoals een outfit niet compleet is zonder accessoires, is je smartphone niet compleet zonder bijvoorbeeld een case.

Lees ook

Voor veel vrouwen is hun outfit niet compleet zonder bijpassende accessoires. Denk aan een paar oorbellen, een mooie ketting of een horloge. Zoals een outfit niet compleet is zonder accessoires, is je smartphone niet compleet zonder bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro case.

Kies je voor een transparante cover, omdat je de kleur van je iPhone zo mooi vindt? Geef je wellicht de voorkeur aan een bookcase, om ook het scherm van je nieuwe telefoon goed te kunnen beschermen? Niet alleen voor de iPhone 13 Pro worden online tal van verschillende hoesjes aangeboden. Ook naar een hoesje iPhone XR of bijvoorbeeld het basismodel van de iPhone 13 hoef je niet lang te zoeken! In dit artikel vind je tips om een hip hoesje voor jouw toestel te vinden. 

Kies tussen een cover en een bookcase

Een eerste keuze die je dient te maken, is die tussen een cover en een bookcase. Het verschil zit hierbij in het feit, dat een cover uitsluitend de achterzijde van de telefoon beschermt tegen beschadigingen. Daar waar een bookcase, zoals de naam al doet vermoeden, als de kaft van een boek om je telefoon valt. Hiermee is ook het scherm beschermd. De cover voor het beschermen van de achterzijde van het toestel worden in verschillende varianten aangeboden. Denk aan het verschil tussen een harde cover en een soepel, siliconen telefoonhoesje. 

Combineer een cover met een screenprotector 

Het is verstandig een cover te combineren met een screenprotector. De screenprotector voorkomt dat het glas van je toestel beschadigd raakt. Kleine krasjes zijn nauwelijks te voorkomen. Ook niet, wanneer je voor een bookcase kiest. Denk aan zanddeeltjes in je broekzak of tas, die langs het scherm schuren. Op het moment dat de screenprotector versleten is, kun je deze eenvoudig vervangen. Het scherm zelf is in dit geval nog als nieuw. 

Handige extra’s bij een telefoonhoesje

Sommige telefoonhoesjes zijn voorzien van een aantal handige extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een cover met een koord. Het koord maakt dat je de telefoon om je hals kunt hangen. Ideaal, op momenten dat je geen broekzak hebt of de telefoon voor het grijpen wilt hebben. Dat laatste kan bijvoorbeeld het geval zijn, wanneer je met je kinderen naar de dierentuin of een speelparadijs gaat. Je wilt ze snel op de foto kunnen zetten op leuke momenten! Een bookcase is vaak voorzien van gleuven, waar je pasjes in kunt bewaren. Denk aan je ov-chipkaart en je pinpas. Zo heb je deze altijd bij de hand. 

Verschillende stijlen hoesjes

Telefoonhoesjes worden tot slot in verschillende stijlen aangeboden. Ga je voor een hippe variant met een mooi patroon op de achterzijde, of geef je de voorkeur aan een zakelijk leren hoesje? Ook mooi, maar wat minder hip! Voorheen kozen veel moeders voor een telefoonhoesje met een foto van hun kinderen. Deze bedrukte hoesjes zien we tegenwoordig steeds minder. Mede ook doordat de bedrukking vaak relatief snel slijt, wat maakt dat het hoesje soms al na een paar maanden vervangen moet worden. 

Laatste nieuws

Zie ook