Hailey Bieber reageert kort maar krachtig op zwangerschapsgeruchten

Hailey laat duidelijk van zich horen.

94th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party

Naast alle fashion op de rode loper bij de Grammy's, waren de ogen van de fans gericht op één stel in het bijzonder. De losse outfit van model Hailey Bieber zagen zij namelijk als hét teken dat de brunette zwanger zou zijn van manlief Justin Bieber. Dit werd al gauw door enkele tabloid-media opgepakt, en Hailey zag zich uiteindelijk genoodzaakt om terug te slaan.

Losse jurk

Hailey verscheen samen met haar man Justin op de rode loper van de Grammy Awards om hem en zijn acht nominaties te supporten. Niet snel daarna begon de geruchtenmolen te draaien: onder haar losse Saint Laurent jurk zou ze een babybump verbergen. Radar Online bracht het nieuws via Instagram dat het koppel hun eerste kindje verwacht groots, waardoor Hailey het niet kon laten om te reageren. "I'm not pregnant leave me alone", laat ze kort maar krachtig weten. De rest van de comments bestaan nu vooral uit fans die het voor het model opnemen. "Laat haar met rust", schrijft iemand. Een ander deelt "Houd eens op met aannames doen over zwangere vrouwen, het is zo f*cking rude."

Veel te vieren

Niet alleen haar jurk, ook een Instagrampost die Hailey onlangs plaatste, zorgde voor vermoedens bij fans. “Zo trots op jou en het Justice album”, schreef ze bij een foto met haar man. “Wat een geweldig jaar is dit geweest! We hebben zoveel te vieren”, sloot ze af. Bij het laatste zinnetje hoopten fans dat het om een baby ging, maar dat is duidelijk niet het geval.

Proberen

Ze mag nu dan wel niet zwanger zijn, Hailey is er altijd open over geweest dat ze wel graag kinderen wil. In een interview met The Wall Street Journal liet ze onlangs weten dat ze vroeger heel jong moeder wilde worden, maar daar op terug is gekomen. Nu wil ze zich focussen op haar skincare-lijn Rhode. “Zeker geen kinderen dit jaar, dat zou een beetje te hectisch worden”, vertelde ze. “Ik denk dat we het in de komende paar jaar wel zullen gaan proberen, maar er is een reden dat ze het proberen noemen, nietwaar? Je weet niet hoelang het zal duren.”

Gevoelig onderwerp

Hailey is duidelijk niet blij met de constant aanhoudende zwangerschapsgeruchten. Eerder vertelde ze het vermoeiend te vinden dat mensen altijd verwachten dat er na een huwelijk een baby komt. “Iedereen gaat daar automatisch vanuit. Maar hoe zit het met alle dingen die ik met mijn carrière wil bereiken?"

Meerdere sterren zijn er de afgelopen jaren al duidelijk over geweest dat het speculeren naar zwangerschappen nu echt eens over moet zijn. Je weet immers nooit of het een gevoelig onderwerp is.

Bron: E! Online, Page Six, Seventeen, Happy in Shape | Beeld: BrunoPress