Dit zijn de skincare-producten waar Kate Hudson bij zweert

Oh, look at her glow!

Als iemand een glowy skin heeft, dan is het Kate Hudson wel. De actrice vierde gisteren haar 43ste verjaardag, maar haar huid geeft haar leeftijd niet weg. It made us wonder: welke skincare-producten gebruikt de actrice eigenlijk om die glowy gloed te behouden?

Kates go-to producten

Wij zullen niet de eersten zijn die ons afvroegen welke producten in Kates beautykastje staan. Op Instagram deelde de actrice op haar feed en in haar video's hoe haar routine er ongeveer uitziet. Nu kun je meteen naar haar pagina navigeren om die producten op te zoeken, maar don't you worry, want wij zochten ze vast voor je op. Scheelt jou weer heel wat pauze-kliks wanneer je haar reels bekijkt.

Routine

Een goede reiniger en goede exfoliant mogen niet onderschat worden. Kate gebruikt de Tata Harper Regenerating Exfolianting Cleanser én de Juice Beauty STEM CELLULAR Resurfacing Micro-Exfoliant. "Dit zijn de exfoliants waar ik gek op ben".

In de ochtend brengt Kate vrijwel altijd de Juice Beauty Eye Patches aan. In haar video op Instagram noemt ze het product haar beauty-tip. "Dit is mijn favoriete manier om mijn huid te wekken in de ochtend, want mijn huid kan echt moe worden." Wanneer de patches onder haar ogen zitten, brengt ze de True Botanicals Resurfacing Mask aan op haar gezicht. Dit zou de huid hydrateren en rimpels zichtbaar verminderen.

Hydratatie

We weten allemaal dat hydrateren belangrijk is en aan deze boodschap geeft Kate zeker gehoor. Zelf gebruikt Kate graag de Omorovicza Queen of Hungary Mist. De actrice omschrijft de mist als 'gorge'. De mist zou ervoor zorgen dat je er verfrist uitziet en het hydrateert de huid.

Kate brengt ook graag de La Mer The Moisturizing Soft Cream Moisturizer aan. Een product dat ze recentelijk heeft opgenomen in haar routine, maar waar ze nu al 'mee geobsedeerd' is.

Laatste stappen

De African Botanics Rose Treatment Essence staat ook in het kastje van Kate. "Het is de beste", vertelt ze daarover. "Het begint als een gel en daarna smelt het in een hydraterende vloeistof". Naar verluidt maakt het je poriën kleiner, zorgt het ervoor dat je pH-waarde in balans blijft en het hydrateert je huid.

Ook de Augustinus Bader Face Oil – welke ook een favoriet is van Nicola Peltz Beckham – mag niet ontbreken in de skincare-routine van Kate. Ze is helemaal weg van het product, dat de van nature aanwezige oliën op je huid herstelt en de huid kalmeert.

Kate Hudsons eigen lijn

Uit haar skincare-routine kwam al naar voren dat Kate graag de producten van Juice Beauty gebruikt. Het is wat dat betreft helemaal niet zo gek dat de actrice de handen ineensloeg met het merk. Het resulteerde in de Kate Hudson x Juice Beauty Revitalizing Acacia + Rose Powder Mask.

Volgens het merk zorgt het poedermasker ervoor dat het de huid hydrateert en verheldert door gebruik te maken van antioxidantrijke plantpoeders. Het ontgift de huid bovendien, waardoor je huid er stralend en gehydrateerd uitziet. Bovendien is het product ook nog eens vegan en is het product verpakt in duurzaam Italiaans glas met een FSC-gecertificeerde houten dop.

Bron: Instagram Kate Hudon, E Online, Juice Beauty | Beeld: BrunoPress, Instagram