Hoe je een witte blazer kunt dragen als je geïnspireerd bent door Meghan Markles IG-look

Meghan Markle suits up in white, en nu willen wij ook.

De Invictus Games draaien natuurlijk om de spelen die prins Harry organiseert voor oorlogsveteranen en militairen, maar we kunnen het niet hélpen om ook oog te hebben voor de outfits van zijn vrouw Meghan Markle. Tijdens de spelen in Den Haag viel ons namelijk een ding op: de witte blazers die ze droeg zijn subliem!

Witte blazers tijdens de Invictus Games

De hertogin gooide hoge ogen met de outfit waarin ze vijf dagen geleden verscheen. De witte two-piece van Valentino combineerde ze met een witte tas van hetzelfde modehuis. We must say: de crisp witte blazer met matchende wide-leg broek stonden haar prachtig.

Later spotten we Meghan ook nog in een double-breasted witte jas met blazervibes. Ze droeg de Brandon Maxwell jas boven een jeans met een paar hoge pumps. De witte jas viel in de smaak bij modeliefhebbers, want het item is inmiddels helemaal uitverkocht.

How to wear

Inspireerde Meghan jou ook om je witte blazer weer uit de kast te halen, en anders wel om er een te shoppen? Snappen we. Daarom delen we een aantal looks hoe jij je witte blazer kunt dragen. Van evening chic tot casual.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jessica (@lachicsociety)

Alleen maar wit tijdens de Invictus Games

Was het je overigens al opgevallen dat Meghan bijna alleen maar wit droeg tijdens de Invictus Games? Op de ene look met haar Celine Tweed-jas en Linda Farrow-zonnebril na. Er wordt volop gespeculeerd over de reden waarom de hertogin zoveel wit droeg. Paranormaal en spiritueel-expert Inbaal Honigman heeft wel een idee. "Wit is inclusief en breed in de zin dat het elk bericht kan uitdragen", deelt ze met Marie Claire USA.

"De kleur wit op zichzelf zendt een boodschap van rust uit", vervolgt ze. Bovendien vermoedt ze dat het ook met de locatie te maken heeft. "Den Haag is duidelijk een centrum van veel internationale verenigingen dat zich bezighoudt met het aanmoedigen en realiseren van wereldvrede." De expert denkt dat Meghan om die reden wit droeg, omdat ze daarmee een boodschap van vrede en eenheid wilde uitstralen.

Bron: Marie Claire USA, Harpers Bazaar US | Beeld: BrunoPress