Dit is de beroemde partner van Dionne Stax

Wist jij dat deze twee BN'ers een setje vormen?

Lees ook

Sinds vorig jaar is Dionne Stax helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde, haar acht jaar jongere partner Steven. Net als de presentatrice en journaliste, staat ook de vriend van Dionne regelmatig in de schijnwerpers. Toch weet nog niet iedereen dat deze twee BN’ers een happy couple vormen. Wat weten we over dit knappe koppel?

Dionne en Steven

Sinds vorig jaar is Dionne Stax gelukkig in de liefde met niemand minder dan DJ Steven Jansen, die bekend is van het duo Lucas & Steve. Het duo scoorde een aantal jaar geleden een grote hit met Summer on You.

De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van De 3 Sterren Camping, met Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Dionne was daarbij meteen gecharmeerd van Steven, en dat was duidelijk wederzijds. De journalist en de dj maakten hun relatie in de zomer van 2021 bekend.

Lieve woorden

Daarna stak Steven zijn liefde voor Dionne dan ook niet meer onder stoelen of banken. In gesprek met radio-dj Frank Dane vertelde Steven dat hij ‘eigenlijk ook niet wist’ hoe hij het hart van de presentatrice heeft weten te veroveren, maar dat hij dolgelukkig met haar is. “Ze is ontzettend lief en ik ben ontzettend graag bij haar. We kunnen goed met elkaar lachen. Dat is het denk ik. De klik is er gewoon vanaf het begin.” Volgens Frank Dane spatten de vonken er inderdaad vanaf. “Steven is echt smoorverliefd. Hij denkt dat Dionne de ware is. Hij is helemaal hoteldebotel. Zo ken ik hem niet, want hij was altijd de eeuwige vrijgezel, en nu heeft hij gewoon Dionne Stax aan de haak geslagen.”

Hoewel Steven net als zijn vriendin ook een bloeiende carrière heeft, moeten we zeggen dat hij wel een tikje minder bekend is bij het grote publiek. Benieuwd hoe het stel eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een paar prachtige plaatjes op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook