Back to the 90’s! De no-haircut haircut is ontzettend populair

De haarstijl geeft een volumineus effect, terwijl je lengte intact blijft.

Laat je er een flink stuk afknippen of blijft het bij de puntjes? Ga je voor curtain bangs of toch de good old laagjes? Het zijn afwegingen die we voor elk kappersbezoek weer maken. Als je wel voor een andere look wilt gaan, maar niet too much, dan is de no-haircut haircut wellicht iets voor jou.

Kleine verandering, groot effect

Een nieuw kapsel is vaak een grote stap. Vooral als je je haar in een volledig nieuwe kleur laat verven of als er een flink stuk af gaat, kan het ervoor zorgen dat je eruitziet als een ander persoon. Ben je wel toe aan iets nieuws, maar heb je geen zin om afscheid te nemen van je lange lokken? Dan is de no-haircut haircut ideaal. De haarstijl komt uit de nineties en is momenteel ontzettend populair op TikTok.

Combinatie van meerdere stijlen

Een kleine verandering met groots effect: klinkt goed, maar wat voor kapsel krijg je eigenlijk als je dit aan je kapper vraagt? Kort samengevat is een no-haircut haircut een combinatie van laagjes en curtain bangs. Je haar kan dus mooi lang blijven, terwijl je het wel volumineus laat knippen. Het resultaat: haar dat eruitziet alsof het net gewassen is in plaats van uitgebreid geknipt. In de TikTok-video hieronder, van @thehairbros, zie je een voorbeeld:

@thehairbros

The 90s no Haircut, Haircut. #haircut #thehairbros #fy #fyp #viral @thehairbros

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Back to the 90’s

Klinkt goed, right? Er is alleen een korte knipbeurt nodig, waarbij het grootste gedeelte van de lengte intact blijft. Vervolgens vereist dit kapsel minimale styling en het resultaat mag er zeker zijn. We gaan weer helemaal terug naar de nineties, toen dit kapsel ook een hit was. Heel begrijpelijk, want je hebt een prachtig eindresultaat zonder al te veel moeite te doen. Wij gaan dit zeker overwegen!

Bron: Grazia, Fem-fem, TikTok | Beeld: iStock

Laatste nieuws