Summer essentials: de items die je mee wilt nemen tijdens je welverdiende zomervakantie

Alle essentials voor jouw welverdiende summer break.

Nooit eerder keken we zo reikhalzend uit naar een zomer als die van 2022. Corona stak heel wat stokjes voor eerder gemaakte vakantiepannen en dit seizoen kunnen we eindelijk weer naar verre, zonnige oorden trekken – al blijft een vakantie in eigen land ook heerlijk. Waar de reis ook naartoe gaat, de volgende summer essentials wil je bij je hebben.

Verzorg je lokken met de Moroccanoil Mini Travel Set

Je haar gezond houden tijdens je vakantie? Yes, please! Met de Mini Travel Set van Moroccanoil kun je dit voor elkaar krijgen. De reisset bevat verschillende best-selling mini’s, die zijn verrijkt met arganolie om je lokken letterlijk en figuurlijk tot in de puntjes te verzorgen. De vitamine E in de arganolie houdt het haar sterk en gezond en voedt het, waardoor het glanzend, sterk en elastisch blijft.

Maroccanoil Mini’s Travel Set, verkrijgbaar vanaf €43,65.

Verzorg je huid met Avant Skincare

Niet alleen onze lokken willen we tijdens een (hopelijk) zonovergoten vakantie gezond houden, ook voor onze huid willen we goed zorgen. Een SPF is key tijdens een dagje zonnen, maar de naverzorging is minstens zo belangrijk. Avant Skincare stelde de perfecte After Suncare-routine samen, voor je lichaam decolleté, gezicht, voeten en lippen. Met name onze lippen vergeten we nog weleens. Pak deze zomer daarom ook de Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub in!

Avant
Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub, verkrijgbaar voor €64,00.

Bescherm je ogen tegen de zon

De finishing touch van elke zomeroutfit is toch wel een zonnebril. Niet alleen staat deze zonnebril van Odette Lunettes prachtig, maar hij beschermt ook je ogen nog eens.

De Marley-zonnebril van Odette Lunettes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor €209.

De Summer must-haves van Douglas

Reizen met alleen handbagage was nog nooit zo makkelijk met de Summer Must-Haves van Douglas. Alles wat je aan beauty essentials nodig hebt, zit in dit tasje: Clinique Moisture Surge 100H, Estée Lauder DayWear Eye, Origins Ginzing Tinted Moisturizer SPF40, MACStack Mascara, Clinique Take The Day Off Make-up Remover en Bobbi Brown Creamy Colour for Cheeks & Lips.

De Summer Must-Haves van Douglas is verkrijgbaar voor €65,00.

Reis in stijl met een reistas van Josh V

Reizen doen we graag in stijl. Met de juiste outfits kom je een heel eind, maar accessoires mogen minstens zo fashionable zijn. Neem nu deze EMANI reistas van Josh V. Met drie ritsvakken, twee steekvakken en een groot compartiment reis je overzichtelijk, en met een hoogte van 30,5 cm en een breedte van 45 cm mag-ie ook nog eens het vliegtuig in als handbagage.

De EMANI reistas – cream spice van Josh V, verkrijgbaar voor €239,99.

Meer summer essentials

Hoewel bovenstaande items handig zijn om je zomervakantie perfect mee te beginnen, zijn er ook praktische dingen die je niet mag vergeten als je op vakantie gaat. Vergeet naast bovenstaande ook de volgende belangrijke zaken niet in je handbagage te doen: paspoort of ID-kaart, boarding pass (voor de zekerheid geprint), rijbewijs, oplader voor je telefoon, medicijnen, power bank, portemonnee met pinpas, creditcard en andere belangrijke pasjes, snacks, hervulbare fles, koptelefoon en wat extra kleding. Have yourself a happy summer holiday! 

Openingsbeeld: iStock

Laatste nieuws