Dit zijn de kleuren die influencers dit seizoen massaal met elkaar combineren

Instant summer vibes!

Copenhagen Fashion Week - Street Style

Wanneer het op kleur aankomt, is de zomer hét moment om alles uit de kast te trekken - letterlijk en figuurlijk. Bright and bold are key. Je hoeft je outfit niet tot één opvallende kleur te beperken, dat mogen er best twee zijn. Het is in ieder geval wat influencers momenteel massaal doen.

Groen + roze

In de zomer kunnen we uitpakken met kleur en met statementcombinaties. In de straten van Londen zien we momenteel veel colour-blocking, en de kleuren die hoge ogen gooien in deze miljoenenstad zijn groen en roze. Maar ook menig ander influencer is al overtuigd van deze kleurrijke combo.

Benieuwd waar we het over hebben? Wij verzamelden een aantal fijne looks met de kleuren roze en groen.

In de details

We noemden net al dat je een behoorlijk statement maakt als je deze twee felle kleuren met elkaar combineert – al zou je voor een wat zachtere uitstraling ook voor pastels kunnen kiezen.

Overigens kun je de twee kleuren ook op een subtielere manier met elkaar matchen. Je hoeft heus niet een roze broek met een groene top te combineren of andersom. Wil je het iets minder bold maken? Dan kun je ook roze en groene accessoires met elkaar combineren. Zoals modeontwerper Lisa Folawiyo hierboven al deed met een zwarte jurk die ze meer kleur gaf met haar roze tas en haar groene pumps.

Je kunt de populaire kleurcombinatie ook nog maken door een kledingstuk en een accessoire te dragen in groen en roze. Op deze manier maak je je outfit ook wat minder heftig, maar niet minder fashionable! Zo draagt Trine Kjaer hierboven een opvallende groene top en een roze jas. Moet je even wennen aan groen in je outfit? Draag er dan net zoals de influencer een blazer over. Easy does it! 

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram