Take notes: dit is de populairste outfitcombinatie van deze zomer

Perfect voor warm weer!

Lees ook

Als we even de chaos op Schiphol vergeten, lijkt deze zomer er eentje te worden waarin we weer verre reizen kunnen maken. Of in ieder geval reizen naar zonnige bestemmingen. Maar ook in Nederland wisselen de wat frissere en regenachtige dagen zich af met zonnige dagen. Dat vraagt om een summerproof-garderobe, en een zekere outfitcombinatie mag daarin niet ontbreken.

Linnen sets

Luchtige rokken en zwierige jurken zijn staples in menig zomergarderobe, maar niet iedereen is een jurkenpersoon – ten eerste: schurende bovenbenen, ten tweede: geen zakken. Gelukkig is de zomertrend du moment er een waar ook de broekenminnende modeliefhebber blij van wordt: linnen sets.

Linnen is de perfecte stof voor de zomer. Het wordt al jaren geprezen om zijn warmteregulerende eigenschap. De stof ademt perfect bij warm weer en als het koud is, houdt linnen de warmte juist vast. Ideaal! Bovendien is het ook nog eens een goede keuze voor de milieubewuste fashionista. Linnen is namelijk een milieuvriendelijke stof. En, niet te vergeten: met linnen worden tegenwoordig de prachtigste items gemaakt en van nature heeft de stof een zomerse uitstraling, waardoor het goed te combineren is met sandalen en straw bags.

Wij zijn niet de enigen die overtuigd zijn van de kracht van linnen items. Ook influencers dragen deze zomer vol verve linnen sets. Hierbij combineren ze soms verschillende kleuren met elkaar, maar menigeen gaat voor een linnen co-ord. Benieuwd hoe ze de linnen items dragen en waar ze het mee combineren? Wij zochten inspiratie voor je.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marissa Cox (@ruerodier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim | Love Cloth (@kimturkington_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door na a o m i. (@naaomiross)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M I L L Y H O B B S (@millyhobbs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maryam (@maryam_noooor)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mélanie Carpentier (@mel_carptr)

De rode linnen co-ord van Arket

Wanneer het op linnen kleding aankomt, kun je alle stukken met elkaar combineren. Toch is er een combinatie die deze zomer het geliefdst is: de co-ord van Arket. Of beter gezegd: de rode linnen co-ord van Arket. De short sleeved blouse en korte broek sieren onze Instagramfeeds en ook in het overzicht hierboven spotte je ‘m verschillende keren.

De outfitcombinatie ging zo hard over de digitale toonbank van Arket, dat hij online al compleet is uitverkocht. Al zou het ons niets verbazen als de populaire items binnenkort weer verkrijgbaar zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Young (@mrsseyoung)

Is rood niet helemaal je kleur? Of past het niet in jouw garderobe? De winning set van Arket is ook verkrijgbaar in andere kleuren: zwart, beige en eentje met een beige en blauwe streep. Daarnaast verkoopt het high street merk nog tig andere linnen items.

Bron: Who What Wear | Beeld: Instagram, BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook