Kate Middleton meerdere keren gespot in de items van dit ene label

De hertogin van Cambridge is al jaren fan van het label.

We vermoeden dat Kate Middleton er zelfs in een jute zak nog elegant uitziet. Al draagt een prachtige jurk natuurlijk meer bij aan een royal-waardig voorkomen. De jurken van Self-Portrait bijvoorbeeld. Onlangs spotten we de hertogin in een item van dit label en dit was niet de eerste keer dat de future queen zich hulde in dit merk.

Spotted

Royal of niet, Kate is niet de beroerdste en draagt met regelmaat labels van high street merken. Zo zagen we haar al eens met oorbellen van Orelia, in sneakers van Veja en in een jeans van & Other Stories. Al is het niet erg royal-like om daarin te verschijnen tijdens de Platinum Jubilee van Koningin Elizabeth II. Op de derde dag van deze viering spotten we Kate dan ook in wat chiquers. Of specifieker gezegd: spotten we Kate in een Cream Tailored Boucle and Chiffon Midi Dress van het merk Self-Portrait. Overigens lijkt het te gaan om een two-piece, maar de ogenschijnlijke blazer vormt samen met de plated rok een jurk.

Kate Middleton samen met princes Charlotte, prins George en prins William op de derde dag van de Platinum Jubilee-viering van Queen Elizabeth. Juni, 2022.

Meer Self-Portrait momentjes

Zoals we eerder al zeiden is dit niet de eerste keer dat we La Middleton zagen in Self-Portrait. Toen Kate Middleton samen met prinses Anne het hoofdkwartier van het Royal Collage of Midwives bezocht, zagen we haar ook in een item van het merk. Ze droeg toen een crèmekleurig ensemble van het label, namelijk in de Tailored Crepe Lace Dress (opnieuw een jurk en geen two-piece).

Kate Middleton samen met prinses Anne tijdens hun bezoek aan het hoofdkwartier in London. April, 2022.

En ook tijdens de Caribbean-tour droeg Kate een jurk van het label toen ze op de Bahamas was. Het ging om de Spear Mint Green Chiffon Midi Dress.

Kate Middleton op de zevende dag van haar Caribbean-tour tijdens een Junkanoo carnival op Parliament Square in Nassau, Bahamas. Maart, 2022.

Kates relatie met Self-Portrait beperkt zich niet tot 2022, maar die gaat way back. In 2020 organiseerde ze samen met de National Portrait Gallery een receptie om degenen te bedanken die meewerkten aan het Hold Still community fotografieproject. Tijdens dit moment droeg ze voor het eerst de Cream Tailored Boucle and Chiffon Midi Dress (inderdaad, diezelfde jurk waarin we haar zagen tijdens het Jubilee-viering). En in 2016 droeg Kate een pleated crochet maxi dress tijdens de première van de film A Streetcat Named Bob. Een toegewijde fan, dus!

Bron: Kate Middletons Style | Beeld: BrunoPress