Hebben: hier shop je de budget-friendly oorbellen van Kate Middleton

Soms draagt Kate een accessoire waarvoor je níet diep in de buidel hoeft te tasten.

Lees ook

Kun je je nog herinneren dat de jeans die Kate Middleton droeg tijdens een bezoekje aan het Natural History Museum in Londen erg betaalbaar was? Turns out dat de oorbellen die ze die dag in had net zo budget-friendly zijn.

Van casual tot formeel

Kleine gouden oorringen zijn heerlijk veelzijdig. Of je ze nu combineert met een jeans en een t-shirt of met je chicste cocktailjurk, het accessoire geeft je outfit op subtiele wijze een beetje extra glam. Hertogin Kate weet dit als geen ander en laat vaak golden hoops aan haar oor bungelen. Het liefst draagt ze die tijdens de casual werkbezoeken of reisdagen, wanneer het niet nodig is om de parelen en diamanten uit de koninklijke schatkist te halen.

En het is niet enkel massief 18-karaat goud dat het oorlel van de hertogin siert. We vermoeden dat ook Kate een online koopjesjager is, want meerdere oorbellen die ze dit jaar droeg, zijn voor een zacht prijsje online te vinden.

Zacht prijsje

Afgelopen zomer bezocht de hertogin het National History Museum in Londen en werd ze gespot met chain huggie hoop oorbellen van het Britse merk Orelia in haar oren. Het bedrag dat je hiervoor neer mag leggen? Enkel 20 euro. Overigens is dat niet de eerste keer dat Kate budget-friendly oorbellen droeg. Zo werd ze in het Victoria en Albert museum gespot met deze twist hoop earrings van ASOS. Prijskaartje? 12,49 euro.

Hertogin Kate bij het Natural History Museum, juni 2021. Beeld: BrunoPress.

Top of the bill

Om het hele plaatje te laten zien: Kate Middleton kan ook een big spender zijn als het om gouden hoepeloorbellen gaat. Vorig jaar in Wales koos de hertogin bijvoorbeeld voor 18-karaats gouden eikenblad hoops, bezaaid met diamantjes, van hofleverancier Asprey, waar je dan weer 7000 euro voor neer mag tellen. We noemen het maar balans!

De hertogin van Cambridge bij RNLI Mumbles Lifeboat Station, 2020. Beeld: BrunoPress.

Bron: Town & Country mag, Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook