Hebben: Kate Middleton gespot in betaalbare jeans van dit merk 

De hertogin, die normaal graag skinny jeans draagt, droeg ditmaal een ander model. 

Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Of dat nu in een elegante jurk is of in iets alledaagser. Ze kan het allemaal hebben. Onlangs was het voor de hertogin een spijkerbroek kinda day. En anders dan we van haar gewend zijn droeg de duchess dit keer niet haar geliefde skinny jeans.

Nieuwe denimlook

Als royal zal Kate zich vast vaak genoeg outfits aangemeten krijgen, maar zoals we weten hult de future queen zich ook graag in donkere skinny jeans. We zouden het bijna haar signature denimlook noemen. We zien Kate immers niet in een ander model. Al bracht de hertogin hier onlangs verandering in.

Tijdens een bezoekje aan het Natural History Museum in Londen werd Kate gespot in een voor haar nieuwe jeans-stijl. Ze ging voor een straight-leg, cropped lichtblauwe spijkerbroek. Ze droeg de broek onder een witte geribde top en maakte de look af met een roze Chloé blazer.

De Duchess of Cambridge heeft haar geliefde skinny jeans ingeruild voor een straight-leg broek.

Favourite Cut

Hoewel de Chloé-kenner al weet dat items van dit high fashion merk niet goedkoop zijn – die blazer die Kate droeg tik je op de kop voor een luttele 1709 pond – hebben we wel goed nieuws voor de liefhebbers van Kate’s jeans. De broek die de hertogin droeg kost maar 69 euro. Het gaat om een jeans uit de Favourite Cut-collectie van & Other Stories. De Favourite Cut Cropped spijkerbroek om precies te zijn. Daarnaast is de broek momenteel nog in stock. Dus grijp je kans!

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws