Marie Claires weekendtips

Van een klassiek muziekfestival tot een High Spritz.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Geniet van muziek tijdens Wonderfeel

Technofestivals niet helemaal je ding? Dan voel je je misschien wel als een vis in het water op Wonderfeel. Tijdens de achtste editie van dit klassieke muziekfestival kun je drie dagen lang genieten van prachtige muziek van (inter)nationale topmusici. Van klassiek tot jazz. Ook kun je tijdens dit driedaagse event dansvoorstellingen bewonderen, meedoen aan yogasessies, luisteren naar dichters en genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Wanneer:

15, 16 en 17 juli.

Waar:

Buitenplaats Schaep en Burgh, 's-Graveland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Festival Wonderfeel (@festivalwonderfeel)

Boek een verblijf in een tiny studio

Tiny studio's zijn momenteel hot and happening. Lijkt het je interessant om eens zo'n minihuisje te bekijken en zou je er graag in willen overnachten? Dan ben je bij Jot + Fest aan het juiste adres. De huisjes van Jot + Fest zijn stijlvol ingericht en hoewel ze dan klein zijn, zijn ze gewoon van alle gemakken voorzien.

Waar:

De grens van de Veluwe en de Achterhoek.

Dompel jezelf in de wereld van Virtual Reality

Sinds deze maand is Amsterdam een hotspot rijker: The Park Playground Amsterdam. Hier kun je toffe virtual reality-ervaringen opdoen en samen met vrienden door een van de twee grote speelvelden dwalen voor een virtueel avontuur. Er is voor ieder wat wils. Van vechten tegen zombies tot ontsnappen uit een escape room tot het ontmaskeren van De Mol.

Wanneer:

Elke dag geopend van 10:00 tot 22:00.

Waar: 

Rigakade, Amsterdam.

Vergeet de high wine en geniet van een High Spritz

High teas, high wines en zelfs high beers kennen we nu wel. Tijd voor iets nieuws. Deze zomer organiseert Chandon de High Spirtz by Chandon Garden Spritz. Oftewel: nippen aan de Chandon Garden Spritz terwijl je ook nog eens kunt genieten van heerlijke bijpassende hapjes.

Wanneer: 

16 juli.

Waar:

Bar Douche in Amsterdam.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Chandon (@chandon)

Lijkt die High Spritz je fantastisch, maar kun je dit weekend niet – of ligt Amsterdam simpelweg iets te ver? Niet getreurd. De High Spritz by Chandon Garden Spritz zal op verscheidene plekken in het land op verscheidene data te boeken zijn.

17 juli - Backyard, Rotterdam

23 juli - Mood en Yolo, Rotterdam

24 juli - Bar Dó, Amsterdam

30 juli - Pipa Streetfood, Leiden

31 juli - Pipa Streetfood, Leiden

En dit is nog maar het begin. Later zullen meerdere data en locaties nog aan dit lijstje worden toegevoegd. Hoe leuk!

Beeld: BrunoPress