Motivation Monday: maak kans op een Paula's Choice SPF-pakket

Een goede zonbescherming is de beste manier om huidveroudering te vertragen. 

Paula's Choice

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een SPF-pakket van Paula's Choice weg.

Beste SPF voor jouw huid

We hoeven niemand meer te vertellen dat het belangrijk is om je huid te beschermen tegen de zon. Dat weten we inmiddels wel. Maar om je huid goed te beschermen tegen Uv-stralen (en om in het proces je huid niet te irriteren), is het belangrijk om de juiste SPF te gebruiken. Laat huidverzorgingsmerk Paula's Choice nu verschillende soorten zonbescherming in het assortiment hebben. Wij maken je wegwijs met vier van hun fijnste SPF's zodat jij de beste voor jouw huid kunt kiezen.

CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30

De CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème met zonnefactor 30 is een minerale dagcrème die ook de gevoeligste huid beschermt tegen Uv-schade. De formulering bestaat uit een mix van kalmerende en hydraterende ingrediënten zoals allantoïne, centella asiatica en prebiotica. Geschikt voor alle huidtypen.

Advanced Sun Protection Daily Dagcrème SPF 50

De Advanced Sun Protection Daily Dagcrème is een synthetische SPF die maar liefst vijf verschillende zonnefilters bevat. De crème beschermt tegen Uv-stralen, blijft goed op het huidoppervlak liggen en dringt niet door tot in de poriën. Ook fijn: het laat geen witte waas achter en bevat hydraterende ingrediënten. Geschikt voor de normale en droge huid.

De Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30

Een glowy skin terwijl jij je huid ook nog eens beschermt tegen Uv-straling? Het kan met de Defense Essential Glow Moisturizer met SPF 30. De dagcrème herstelt en verheldert de huid, en is verrijkt met kiwi- en zoethoutextracten om de huid optimaal te beschermen tegen milieuvervuiling en blauw licht. Geschikt voor alle huidtypen.

Youth-Extending Daily Hydrating Fluid

Heb je een wat vettere huid die gevoelig is voor puistjes, grove poriën en mee-eters? Dan zit je goed met de Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF. De crème bevat onder andere groene thee-extract, een krachtige antioxidant die een sterk kalmerend effect op de huid heeft. Geschikt voor de gecombineerde en vette huid.

Winnen

Zou jij deze vier SPF hero's van Paula's Choice graag willen testen? Goed nieuws, wij mogen een pakketje weggeven waar ze alle vier inzitten. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met 12 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Paula's Choice zullen delen als je wint.