Zomerfavoriet: hier shop je de favoriete oorbellen van Kate Middleton

We hebben Kate al meerdere keren met deze statement-oorbellen gespot.

Royal visit to the Caribbean - Day 8

De royal-liefhebbers onder ons kennen haar als de Duchess of Cambridge, maar voor ons is Kate Middleton meer dan dat. Voor ons is ze een stijlicoon. Ze komt altijd in prachtige outfits voor de dag, maar spreekt ook vloeiend accessoires.

Immer stijlvol

We staan met regelmaat stil bij de prachtige outfits waarin Kate Middleton verschijnt. De ene keer gaat het om een duurder stuk – zoals de jurken van Self-Portrait, de andere keer om een item dat wat meer budget-proof is – zoals de Veja sneakers. Vandaag onder de loep: de statement oorbellen van Kate.

De toekomstige koningin draagt heus weleens iets twee keer, maar de statement oorbellen vielen ons in het bijzonder op. Ze droeg ze namelijk op drie verschillende gelegenheden en het ging dit keer niet om een subtiel exemplaar (zoals de Orelia hoops die La Middleton droeg tijdens haar bezoek aan het National History Museum in Londen). Kate droeg nu 6,5 cm grote oorbellen tijdens drie gelegenheden: twee keer tijdens haar bezoek aan de Bahamas dit jaar en daarna toen ze in mei van dit jaar namens de koningin een fashion award uitreikte.

Kate Middleton tijdens een bezoek aan Fish Fry in Abaco, Bahamas.
Kate Middleton tijdens haar bezoek aan het Junkanoo carnival in Nassau, Bahamas.
Kate Middleton tijdens de uitreiking van een fashion award van de British Fashion Council at London's Design Museum.

De Maya oorbellen

De oorbellen die Kate meermaals droeg zijn die van Nadia Irena. Het gaat om de MAYA-oorbellen uit de collectie, die verkrijgbaar zijn voor 95 dollar. En het merk verzendt diens creaties ook naar Nederland! Het label werd in 2002 gelanceerd door Nadia Irena. De designer ontwerpt haar sieraden altijd met een sterke vrouw in gedachten en haar collecties omvatten altijd minimalistische lijnen én statement stukken.

De MAYA-oorbellen zijn momenteel op voorraad, maar ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Is goud niet helemaal je kleur? Dan zijn de oorbellen ook verkrijgbaar in een zilveren kleur.

Bron: MAYA, KateMiddletonsStyle.org | Beeld: BrunoPress