Julienne Moore deelt haar skincare-routine

60+ and shining!

Hoe ouder we worden, hoe groter de kans dat onze huid tekenen van veroudering laat zien. En dat voorkomen we natuurlijk liever. We kijken daarom graag de beautygeheimen van celebrities af. Neem nu Julienne Moore. De actrice mag dan al 61 jaar oud zijn, en ja, ze heeft heus wat lijntjes, maar look at that glow! Wij waren daarom maar wat benieuwd hoe de actrice haar huid verzorgt.

Glowing skin

Een simpele, consistente skincare-routine is volgens Julianne een van de belangrijkste dingen om te doen voor je huid. Ook zweert de actrice bij het drinken van twee glazen water met Chlorofyl in de ochtend. “Iemand vertelde me jaren geleden eens dat het goed is voor je huid”, vertelt de actrice hierover aan Women’s Health.

Maar met alleen water met Chlorofyl drinken, ben je er nog niet. “Ik gebruik een milde cleanser en ik ben dol op gezichtsoliën, en soms gebruik ik ’s nachts retinoid.”

Ultieme tip

Een van de belangrijkste dingen die Julianne elke dag doet? Zonnebrandcrème op haar gezicht smeren. “Mijn beste beautygeheim is elke dag zonnebrandcrème smeren; het is heel belangrijk om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Dat maakt zo’n verschil”, deelt de actrice.

“Ik gebruik al vijftien jaar dezelfde SPF, maar elke moisturizer met een SPF is fantastisch.” De moisturizer waar Julianne groot fan van is? Dat is de Olay Regenerist Whip Face Moisturizer met SPF.

In Nederland wordt dit product verkocht onder de productnaam: Olay Regenerist Whip Day Cream met SPF 30. Overigens is het product ook nog eens betaalbaar. Voor een potje betaal je €39,99. Ideaal!

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress, Olay