6x Marie Claire voor maar €37,50 + een Clay en Glow skincare-set

Go get yours now!

Lees ook

Als je nu een abonnement neemt op 6 x Marie Claire, krijg je een Clay and Glow skincare-set t.w.v. € 75,85 cadeau! De set bestaat uit een Pink Clay Mask (65gr), Straw-Jelly cleanser (100ml) en de nieuwe SPF30 Sunscreen (50ml).

Dit krijg je allemaal

PINK CLAY MASK
Reduceert poriën, breakouts, mee-eters en roodheid. Daarnaast heeft het masker een diep reinigende werking die de conditie van de huid voedt. Voor een glow waar je u tegen zegt!
STRAW-JELLY CLEANSER
Reinigt niet alleen je huid, maar verwijdert tegelijk ook make-upresten. De Straw-Jelly Cleanser van Clay and Glow reinigt diep, ontstopt je poriën en verwijdert vuil, terwijl de natuurlijke en effectieve ingrediënten helpen acne te bestrijden.
SPF30 SUNSCREEN
Bescherm de kostbare huid van je gezicht met de gloednieuwe Protecting Face Moisturizing Sunscreen SPF30. Deze beschermt tegen UVA- en UVB-straling, maar ook tegen blauw schermlicht, en hij is volledig waterafstotend.

Ga naar marieclaire.nl/clayandglow of bel 0251–257924(ma t/m vr 9.00–17.00uur)

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel € 5,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Laatste nieuws

Zie ook