Marie Claires weekendtips

Van fijne watersporten tot culinaire hoogstandjes.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

 

Prik een vorkje mee bij Secret Garden

Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker: aan de Reguliersdwarsstraat opende deze week het high end restaurant Secret Garden. Niet alleen van de menukaart kun je intens genieten (denk: oesters, Japanse Wagyu en tonijn tartaar), ook van het interieur word je blij. De vele planten, de verschillende groentinten en panterprintstoelen zorgen onmiddellijk voor Amazonewoud vibes!

Wanneer: 
Dagelijks geopend.

Waar:
Reguliersdwarsstraat, Amsterdam.

Bezoek de tentoonstelling House of Hiv

Zo’n veertig jaar geleden werden in Nederland de eerst patiënten met hiv opgenomen in het ziekenhuis. Sindsdien zetten vele hiv-community’s in Nederland initiatieven op om aandacht te vragen voor het virus – al bleef een groot deel onzichtbaar. De tentoonstelling House of Hiv wil terugblikken op vier decennia hiv (en het uit taboesfeer trekken) en stelt daarom deze initiatieven aan het grote publiek tentoon.

Wanneer:
Van 19 augustus tot en met 9 september.

Waar:
Verschillende locaties in Amsterdam, onder andere in de gebouwen van Prostitutie Informatie Centrum, Hiv Vereniging en Black Queer Archives.

Geniet van watersporten

Je hoeft momenteel niet naar het buitenland om de zomer te ervaren: dat kan met deze warmere temperaturen nu ook in Nederland. En wat is dan leuker om het water op te gaan? Ga bijvoorbeeld suppen in Amsterdam, tijdens deze full-body work-out kom je ook nog eens helemaal tot rust. Woon je wat verder bij de stad vandaan? Dan kun je in Scheveningen een surflesje volgen. Deze, en tig andere sportieve activiteiten, kun je boeken met een OneFit-abonnement. Ideaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OneFit (@one.fit)

Til je Snapchat game naar een hoger niveau

In onder andere de Verenigde Staten en in Duitsland was Snapchat+ al even beschikbaar, maar nu kunnen we er in Nederland ook gebruik van maken. Snapchat+ is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot nieuwe functies, denk aan een Rewatch Indicator (waarmee je kunt zien hoeveel mensen jouw stories opnieuw bekijken) en aangepaste app-iconen.

Wanneer:
Snapchat+ is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook