Heerlijk: deze spa biedt ontspanning en pampering in een luxe jasje

Thermen Barendrecht is een parel van een wellnessresort!

Lees ook

Als je denkt aan wellnessresorts, dan denk je wellicht aan die chique oorden in far away places. Maar ontspannen in luxe hoeft niet aan de andere kant van de wereld. In Nederland kan het ook. Bij Thermen Barendrecht ben je aan het juiste adres!

Ontspannen bij Thermen Barendrecht

Er is geen betere activiteit om jezelf mee te verwennen dan met een exclusieve spasessie. Bij Thermen Barendrecht weten ze dat. De stille, relaxende me-time is goed voor je lichaam en geest om mee te resetten – en in de tijden waarin we leven is zo’n dagje (of beter: weekendje) meer dan welkom.

Thermen Barendrecht is volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een parel van een wellnessresort.

De faciliteiten

Kom bij Thermen Barendrecht tot rust in de infraroodsauna of in de zoutsteensauna en ontspan in een van de vele verschillende baden: van een dompelbad tot een zoutwaterbad en van whirlpools tot een stoombad. Ook kun je bij het wellnessresort genieten van verscheidene massages en beautybehandelingen. Liever even niksen? Dat kan in een van de prachtig ingerichte relaxruimtes.

 

In Thermen Barendrecht kun je ook nog eens heerlijk eten. Je kunt er genieten van een 2-, 3- of 4-gangen menu met bijpassend wijnarrangement, maar je kunt ook nog op andere manieren je smaakpapillen prikkelen (lees: ze hebben er een oesterbar).

Goede deal

Je in luxe wanen, daar hangt vast wel een hoog prijskaartje aan. Nou, dat valt best mee. Thermen Barendrecht heeft momenteel een fijne ontdek-deal: een dagentree plus een 2-gangen lunch of diner bestaande uit een hoofdgerecht naar keuze + een dessert van de chef voor slecht €59 euro. Klinkt niet gek, toch? Je maakt gebruik van de deal door naar de website van Thermen Barendrecht te gaan. De deal is geldig tot en met 28 februari 2023, dus je hebt nog even!

Wat vervoer betreft: er met de auto heenreizen is het makkelijkst. Vanuit Amsterdam is het ongeveer een uur rijden naar Thermen Berendrecht. Vanuit Utrecht doe je er ongeveer net zo lang over en vanuit het centrum van Rotterdam rijd je er in een half uurtje heen. Eenmaal aankomen word je er warm verwelkomd door een van de gastvrouwen en dan kan het ontspannen beginnen. Enjoy! 

Beeld: Thermen Barendrecht

Laatste nieuws

Zie ook