Motivation Monday: win een Muze skincare-pakket t.w.v. €312

Zo ga je met een frisse en stralende huid het nieuwe jaar tegemoet.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een prachtig pakket van Muze weg met heerlijke skincare-goodies.

Meet Muze

Wie huidverzorging hoog in het vaandel heeft staan, moet echt even kennis maken met het nieuwe Nederlandse skincaremerk Muze. Aan het roer van het female owned label staan Liesbeth Kleermaker, Marieke Hop en Miranda Balk. Hoewel ze alle drie hun eigen specialiteit hebben, spreken de drie dames allemaal vloeiend de taal van huidverzorging.

Muze heeft een duidelijke visie voor ogen: skincareproducten ontwikkelen met een bewezen resultaat en met een hoofdfocus op anti-aging. Ook zijn de producten zo ontwikkeld dat ze een zo min mogelijke impact op de aarde hebben. Momenteel bestaat de productlijn van Muze uit elf heerlijke, verzorgende producten. Van cleansers tot verscheidene dag- en nachtcrèmes en van verfrissende skin drops tot huidverbeterende serums en oogcrèmes. De producten zijn verrijkt met waardevolle ingrediënten voor de huid.

De Cleanse Inventor is bijvoorbeeld voor 97 procent van natuurlijke komaf; deze cleanser vermindert roodheid, verzacht de huid, zorgt voor een glowy teint en verwijdert talg en afvalstoffen. De Skyhigh Angel (een van Muze’s twee dagcrèmes) heeft een hydraterende en liftende werking en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen. De Overnight Patron (een van de twee nachtcrèmes van Muze) is verrijkt met Omega 3 en 6, pollustop en antioxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en vroege tekenen van huidveroudering. Uiteraard dek je met deze nachtcrème ook de basics; het kalmeert de huid en vermindert roodheid terwijl je slaapt. De Wrinkle Wrestler Drops – verreikt met natuurlijke retinoïden en anti-oxidanten – verminderen roodheid, fijne lijntjes en pakken de poriën aan. Sounds good, right? 

Winnen

Ben je enthousiast geworden over de producten van Muze? Goed nieuws, wij mogen een prachtige set met skincareproducten van Muze weggeven, met daarin:

  • Cleanse Iventor
  •  Master Polisher
  • VitC Guru
  • Spot On
  • Wrinke Wrestler
  • Overnight Patron
  • Magical Rockstar

Het pakket heeft een waarde van €312. Kans maken? Volg Muze dan op Instagram. Vul vervolgens hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 25 december 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Muze zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws