Blake Lively bevallen van vierde kindje: ‘Been busy’

Op de aller subtielste manier laat Blake Lively op Instagram weten dat ze is bevallen van haar vierde kindje.

Blake Lively en Ryan Reynolds maken nooit veel fuss wanneer het om de uitbreiding van hun gezin gaat, maar de post waarmee de actrice gisteren bekend maakte dat ze is bevallen, was wel heel low key.

Subtielste aankondiging

Het lijkt erop dat Blake Livey en Ryan Reynolds onlangs hun vierde kindje hebben verwelkomd. Hoewel het koppel nog geen foto heeft gedeeld – of überhaupt wereldkundig maakte dat ze opnieuw ouders zijn geworden, spreekt de foto die Blake op Instagram deelde boekdelen.

Op Super Bowl Sunday (een big happening in Amerika) plaatste Blake een foto op social media waarin ze onthulde dat ze geen babybuik meer heeft. “Puppy Bowl Sunday 2023🥘 🍲 🥧 been busy”, schreef ze bij de post waarop we ook Ryan en zijn moeder Tammy zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

Veel van de Instagramvolgers van Blake reageren op de post dat ze de babybuik van de actrice missen. Ook Rob Liefeld, de creator van Deadpool liet een reactie acter. “Epic post! For all the reasons!!!”.

Een vierde kindje

Onlangs sprak Ryan zich al uit over het vierde kindje dat hij en zijn vrouw verwachtten. Met name hoe hun kinderen Betty, Inez en James erin stonden. “Ze vinden het fantastisch. Ze zijn er klaar voor!”, deelde hij daarover tijdens een interview met Entertainment Tonight.

En ook de acteur had er overduidelijk zin in: “Ik ben heel blij. Je moet wel een moron zijn als je dit voor een vierde keer doet terwijl je het niet leuk vindt. It’s gonna be nuts, but we’re very excited.” 

Bron: Instagram Blake Lively, Entertainment Tonight | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws