Ryan Reynolds hoopt als ‘ultimate girl dad’ op een vierde dochter

Al zegt de acteur ook helemaal klaar te zijn voor een zoontje.

Momenteel verwachten Ryan Reynolds en zijn vrouw Blake Lively hun vierde kindje. Het stel heeft al drie dochters en het lijkt de acteur fantastisch als daar nog een meisje bijkomt.

Vierde kindje, vierde meisje?

Onlangs was niemand minder dan Ryan Reynolds te gast bij de Today Show om te praten over zijn nieuwe film Spirited, een komische musicalversie van Charles Dickens‘ boek A Christmas Carol. Hierin speelt Ryan de hoofdrol samen met Will Ferrell. Tijdens het gesprek hierover, kwam ook de vierde zwangerschap van zijn vrouw Blake ter sprake. “Nog een meisje?”, vroeg host Jenna Bush Hager nieuwsgierig.

Ryan deed vervolgens uit de doeken dat hij en zijn vrouw nog niet weten wat het geslacht van hun vierde kindje zal zijn. “We weten het nog niet. We ontdekken het altijd pas… Ik weet hoe ik met meisjes moet omgaan, dus ik hoop er wel een beetje op, maar ik ben klaar voor wat er ook maar gebeurt”, vertelde hij tijdens de show.

Meisjesvader

Co-host Hoda Kotb bracht vervolgens ter sprake dat Ryan grappig genoeg een gezin vol dochters heeft, terwijl hij zelf opgroeide in een jongenshuishouden. “Ik heb alleen maar broers”, bevestigde de acteur. Hij vertelt vervolgens dat zij als jongens niet altijd de makkelijkste waren. “Ik spreek uit ervaring, weet je… ik hou van mijn welzijn en mijn huis. Wij waren vroeger gewoon brandstichters en brandweerlieden”, grapt de acteur. “En nu ben je de ultimate girl dad‘”, vindt Jenna. En daar kan Ryan alleen maar enthousiast mee instemmen: “YES”.

Speculaties over de naam

Momenteel hebben Ryan en Blake al drie dochters: de 7-jarige James, de 6-jarige Inez en de 3-jarige Betty. Hoewel de twee dus nog niet weten of ze nog een dochter krijgen, speculeren fans al lustig los op een naam voor de vierde spruit. De kanshebber? Daisy May. En dat heeft weer te maken met de vriendschap van het stel met Taylor Swift. In het nummer You’re on Your Own, Kid zingt de zangeres over een personage genaamd Daisy May. Omdat Taylor de naam van Betty destijds bekendmaakte met haar album Folklore, vermoeden fans dat Daisy May nog weleens de naam van het vierde kindje van Ryan en Blake zal zijn.

Maar of dat ook het geval is? De tijd zal het leren.

Bron: Marie Claire USA, Today Show | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws