Netflix en Lacoste lanceren een ‘must-wear’ collectie

De collectie bevat kleding met een knipoog naar bekende Netflix-series!

Voortaan kun je helemaal in stijl kijken naar je favoriete Netflix-serie. De streamingdienst slaat namelijk de handen ineen met modemerk Lacoste, en brengt een unieke collectie uit. De bekende polo’s, sweatshirts en trainingspakken worden in een nieuw jasje gestoken, met een knipoog naar bekende series zoals Stranger Things, Bridgerton, Sex Education en Elite. Kortom, popcorn gereed!

Van de Upside Down tot Las Encinas

Met de collectie van Lacoste x Netflix worden de bijzondere werelden van de meest populaire series gevierd. Zo is de kleding te zien in de Upside Down, de middelbare school Las Encinas en zelfs in het decor van Bridgerton. De iconische Lacoste krokodil is daarnaast ook terug te vinden op elk kledingstuk, en vermomd in de outfits van de Netflix-personages. Voor Stranger Things verandert zijn gezicht in dat van de fascinerende Demogorgon. Met een knipoog naar koningin Charlotte uit Bridgerton draagt de krokodil een oversized pruik. Andere stukken zijn versierd met een all-over Toile de Jouy-achtige print, waarbij de vermomde krokodillen afgewisseld worden met het Netflix logo.

Een collectie voor iedereen

De genderneutrale collectie is gebaseerd op de series van Stranger Things, Bridgerton, Lupin, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow & Bone en Elite. Deze series zijn gekozen vanwege de waarden die ze uitdragen en de diversiteit van het publiek. Het modemerk is dan ook erg trots op de samenwerking, zo vertelt Catherine Splindler, adjunct-directeur van Lacoste. “We zijn erg blij met deze samenwerking die geleid heeft tot een unieke ontmoeting tussen onze twee werelden en onze organisaties die focussen op creativiteit, innovatie en knowhow, waarmee we diverse communities samen willen brengen”.

Als onderdeel van de samenwerking zijn er video’s gemaakt waarin de bekende krokodil te zien is in een wereld die het Lacoste-universum mengt met de verschillende Netflix-shows. Gekleed in outfits uit de collectie, gaan de fictieve personages op avontuur. De Lacoste x Netflix is vanaf vandaag te koop in Lacoste winkels over de hele wereld.

Bron en beeld: Lacoste

Laatste nieuws