TikTok-hack: zo maak je elke kleur lippenstift heel makkelijk zelf

Dit wil je proberen!

Een make-uplook is niet compleet zonder een mooie kleur op je lippen. Van roze tot rood, oranje en zelfs bruin: wij kunnen niet meer zonder. Maar wat als je een kleur wil die nog niet in je beautycase zit? Simpel, dan maak je die kleur gewoon zelf met deze handige TikTok-hack!

DIY lippenstift

Er zijn een hoop verschillende kleuren lippenstift in omloop, en met zoveel keuze kan het soms best lastig zijn om de juiste kleur te kiezen. Gelukkig is dit niet meer nodig, want dankzij een handige truc kun je elke gewenste lipkleur maken. In een TikTok-video die op het moment viraal gaat is namelijk te zien dat je maar met één product elke kleur lippenstift kan maken die je wilt.

Go Play Cosmetics

TikTik-gebruiker Yana laat zien hoe dit precies te werk gaat – en wij hebben daar natuurlijk oren naar! Het enige wat ze gebruikt is het apparaat Go Play Cosmetics, waarmee je oneindig veel verschillende lippenstift kleuren kunt maken. Dit doe je door de witte, gele, groene, blauwe en rode kleuren in het apparaat te mengen met elkaar. No worries, want bij het product krijg je een boekje waarin staat hoe je de kleuren maakt én het merk heeft zelfs een eigen app. Maar op TikTok verschijnen er ook al video’s waarin mensen aan het experimenteren zijn, en dat snappen wij helemaal!

@yannalinnaaOkay, we’re about to have so much fun with this 😍♬ original sound – Yana ✨

Long-lasting

Het apparaat Go Play Cosmetics is verkrijgbaar met warme ondertonen of met koele ondertonen, en kost de basis-bundel €64,95. Good to know: de lippenstift is vegan, dierproefvrij en long-lasting. Het is mogelijk om navullingen van de kleuren in het apparaat te bestellen, zodat je oneindig kunt doorgaan met het maken van nieuwe lippenstift kleuren. Dit komt op onze wishlist!

Bron: NSMBL | Beeld: Pexels

Laatste nieuws