Er bestaat blijkbaar droogshampoo voor je wimpers

Met deze mascara heb je nooit meer last van klonterige wimpers.

Met droogshampoo verfris je je haar en krijgt het een hoop volume. Maar wat als je wimpers ook een volumeboost kunnen gebruiken? Daar heeft MAC Cosmetics wat op gevonden: droogshampoo voor je wimpers. Say what?

MAC Lash Dry Shampoo mascara

Laten we eerlijk zijn, mascara is toch de pièce de résistance van je make-up look. En wanneer je wimpers er mooi gekruld bijstaan, dan komt je oogschaduw er nog mooier uit. Helaas zijn volumineuze wimpers niet voor iedereen weggelegd en hebben we al een hoop dingen geprobeerd om het alsnog te krijgen.

Met een (warme) wimperkruller en een lashlift kun je misschien wat volume in je wimpers creëren, maar er bestaat ook een makkelijke manier. MAC Cosmetics heeft namelijk de MAC Lash Dry Shampoo mascara gelanceerd, en die belooft je wimpers meer volume te geven zónder vervelende klonten. Sounds good!

Verzacht en verfrist

De mascara lijkt op een normale mascara, maar gebruik je dit heel anders. Je gebruikt het namelijk over bestaande mascara waardoor het verzacht en je het opnieuw kunt krullen en verfrissen.

Dankzij de Lash Teaser Brush worden de wimpers gekamd en ontwart, van de aanzet tot de punt. Zo heb je dus de hele dag lange en volumineuze wimpers, en dat willen we natuurlijk!

Ben je – net als ons – geïntrigeerd of nog steeds een beetje sceptisch? Try it yourself, want de MAC Lash Dry Shampoo mascara kun je al kopen bij Douglas, De Bijenkorf en de MAC Store.

Bron: Stylist | Beeld: Pexels

Laatste nieuws