Motivation Monday: maak kans op een Weleda zomerfavorieten pakket

Zeker in de zomer kan je huid wel wat extra hydratatie gebruiken.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij een heerlijk zomerfavorietenpakket van Weleda weg.

Zomerse huidverzorging

Skincare is iets wat we uiterst serieus nemen. We snappen dan ook dat we onze huidverzorgingsroutine op de zomer aan moeten passen. Dit is namelijk het seizoen waarin onze huid nog meer wordt blootgesteld aan de zon en het dus best wat extra verzorging kan gebruiken. De zomerfavorieten van Weleda helpen je er graag mee.

Met de zomerfavorieten van Weleda voorzie jij je huid van welverdiende hydratatie en bescherming. De drie zomerfavorieten van dit jaar zijn de nieuwkomers Skin Food Ultra-Light Dry Oil en de Aroma Shower Happiness. En ook een zomerfavoriet van vorig jaar is opnieuw een lievelingsproduct: de Skin Food Light.

Door een combinatie van hydraterende mist met voedende jojoba-olie en extracten van biologische calendula, kamille en rozemarijn hydrateert en verzorgt de Skin Food Ultra-Light Dry Oil een droge huid. De geur van grapefruit, mandarijn en limoen in de Aroma Shower Happiness zorgen ervoor dat je douchemoment altijd een feestje is, en met de Skin Food Light crème kun jij een droge huid meteen hydrateren. En net als alle andere producten van Weleda dragen de zomerfavorieten ook het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Sounds good!

Winnen

Ben je enthousiast geworden over de zomerfavorieten van Weleda? Leuk nieuws! Wij mogen een set met de Skin Food Ultra-Light Dry Oil, de Aroma Shower Happiness en de Skin Food Light weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 11 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Weleda zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws